Edethus nya VD på plats

Edethus nya VD, Sanny Mattelin.

Sanny Mattelin började sin nya tjänst som VD på Edethus igår 1 augusti.

– Nu känner jag mig förväntansfull och ganska otålig, vill gärna komma igång och ”göra saker”. Men också ödmjuk inför utmaningarna det kommer att innebära, säger Sanny Mattelin.

Sanny Mattelin har drygt 20 års erfarenhet inom bygg- och fastighetsbranschen. Närmast kommer han från Eidar, det kommunalt helägda fastighetsbolaget i Trollhättan, där han i drygt 10 år haft olika chefsbefattningar. De senaste fem åren som förvaltningschef. Sanny beskriver sig själv som energisk, lösningsfokuserad och social. Och energin går inte att ta miste på när han sätter ord på hur han upplever Lilla Edets kommun.

– Det är en kommun med jättestor potential, vilket är mycket tilltalande. Här finns möjligheter överallt. Jag upplever att det finns en väldigt stark innovations- och entreprenörskraft och en positiv anda. Det är lätt att locka fram idéerna. Vem jag än pratar med, kommuninvånare som medarbetare, så har alla idéer kring vad man skulle kunna göra. Det tycker jag är motiverande, säger Sanny Mattelin.

Framöver är det många stora projekt på gång där Edethus har en viktig roll.

– Vi hälsar Sanny varmt välkommen till Lilla Edets kommun och ser fram emot att tillsammans med Sanny och Edethus fortsätta utvecklingen av kommunen, säger Elisabeth Linderoth, kommunchef i Lilla Edets kommun.

Läs mer om Edethus på deras webbplats Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Publicerad:

Senast uppdaterad:

Kategori: Kommun och politik

Kontakt

Senaste nyheterna

  • Två män tappar upp och bär vattentankar från en sjö
  • Blå bakgrund med ett tecknat kuvert med symbolen snabel-a på. Ovanpå kuvertet sitter en tecknad man med grön tröja och en megafon i handen.

  • Nytt nummer av nyhetsbrevet Näringsliv

    Denna gång kan du läsa om resultaten av Svenskt Näringslivs ranking av Företagsklimatet i kommunen, om hållbarhetshjulet – en workshopserie ...
  • Julia Färjhage, Robert Johansson och Maria Olsson sitter vid ett dukat fikabord och ler i kameran.

  • Företagsbesök hos Ellbo åkeri AB

    I dag måndag 3 oktober inleds Näringslivsveckan, en vecka då vi sätter ljus på kommunens företagare och vårt företagsklimat. Som en del av v...