Näringsliv och arbete

Här hittar du alla kommunens nyheter om näringsliv och arbete samlade och sorterade efter publiceringsdatum. Vill du söka bland nyheterna i fritext använder du sökfunktionen högst upp.

Senaste nyheterna

  • Äggjakt på skärtorsdag

    Skärtorsdag 28 mars kl. 12.00 börjar äggjakten i Lilla Edets centrum, Ström och Lödöse. Du är väl med och letar?
    Näringsliv och arbete
  • Starta Eget-utbildning med NyföretagarCentrum Väst

    Står du i startgroparna, eller har du precis startat ett företag? I så fall kan NyföretagarCentrum Västs Starta Eget-utbildning vara något för dig!
    Näringsliv och arbete
  • Företagare? Delta i årets äggjakt!

    Snart är det påsk och handlarna i Lilla Edet tillsammans med FöretagsCentrum bjuder in företag att delta i den alltid lika populära äggjakten!
    Näringsliv och arbete
  • Nyhetsbrevet Näringsliv, mars

    Ta del av nyhetsbrev Näringsliv för mars! Denna gång kan du läsa om nomineringen till Årets Företagare och Årets Unga Företagare, äggjakten på skärtorsdag, Näringslivsmässan i Lilla Edet i april, företagsbesök hos Karins Hudhälsa och att vi söker för...
    Näringsliv och arbete
  • Nominera Årets Företagare och Årets Unga Företagare i Lilla Edet

    Nu är det dags att nominera Årets Företagare och Årets Unga Företagare i Lilla Edet! Nominera en eller fler företagare som är värda att lyftas fram för sitt stora engagemang.
    Näringsliv och arbete
  • Vill du driva kiosken vid Prässebo badplats?

    Lilla Edets kommun söker en aktör som vill driva kiosken vid välbesökta badplatsen vid Bodasjön i Prässebo. Kiosken ska hålla öppet sommartid och du måste ha F-skattsedel. Lämna din intresseanmälan senast måndag 1 april.
    Näringsliv och arbete
  • Föreläsning och frukost för företagande kvinnor på internationella kvinnodagen 8 mars

    Välkommen till en kostnadsfri frukostföreläsning för företagande kvinnor i Lilla Edets kommun. Fredag 8 mars kl. 08.30 har du möjlighet att lyssna till Therese Albrechtson i Disponentvillan i Göta med hennes föreläsning Våga vinna.
    Näringsliv och arbete
  • Äggjakt på skärtorsdag

    Påsken inleds med äggjakt! Skärtorsdag 28 mars kl. 12.00 börjar äggjakten i Lilla Edets centrum, Lödöse och Ström. Du är väl med och letar?
    Näringsliv och arbete
  • Feriejobb för ungdomar 2024

    Du som är född 2006 och 2007 och är skriven i Lilla Edets kommun kan nu söka feriejobb för sommaren 2024. Sista ansökningsdag är söndag 17 mars.
    Näringsliv och arbete
  • Värdskap och bemötande - att skapa mervärde och hållbarhet i ditt företag

    Länsstyrelsen Västra Götaland erbjuder en kurs som ger dig nya perspektiv, kunskap och tips på hur du som företagare leder arbetet och skapar en välkomnande värdskapskultur.
    Näringsliv och arbete
  • Nyhetsbrevet Näringsliv, februari

    Ta del av nyhetsbrev Näringsliv för februari! Denna gång kan du bland annat läsa om nomineringen till miljöpriset, Frendo Lilla Edet Preem som nu är ombud för ATG och Svenska Spel och den kommande näringslivsmässan Lilla Edetmässan 19-20 april.Missa ...
    Näringsliv och arbete
  • Företagare - har du fått en enkät om det lokala företagsklimatet?

    Svenskt Näringslivs årliga enkätundersökning om Sveriges kommuners företagsklimat genomförs just nu. Dina svar är viktiga för att förbättra företagsklimatet ytterligare!

    Näringsliv och arbete
  • Frendo Lilla Edet Preem – nu ombud för ATG och Svenska Spel

    Torsdag 11 januari blev Frendo Lilla Edet Preem som första butik på Strömssidan i vår kommun ombud för ATG och Svenska Spel. Kommunalråd och FöretagsCentrum var inbjudna för bandklippning, kaffe och tårta. På plats fanns också representanter från ATG...
    Näringsliv och arbete
  • Utbildningskväll med Länsstyrelsen: Ny på landet – planera betesmark och bete

    Har du flyttat ut på landet, tagit över en gård eller funderar du på att utveckla ditt företag med nya produktionsgrenar? Vill du veta mer om hur du planerar betesmarker och bete? Och hur dina val kan påverkas av dina marker och tvärt om?
    Näringsliv och arbete
  • Nyhetsbrevet Näringsliv, december

    Ta del av nyhetsbrev Näringsliv för december! Denna gång kan du läsa om gåvobeviset som Lilla Edets kommun och Edethus ger i julgåva till sina anställda och om Framtidskollen som Fuxernaskolan genomförde tillsammans med Ung Företagsamhet, Cander Fast...
    Näringsliv och arbete
  • Framtidskoll - alla åttondeklassare fick besök av Ung Företagsamhet, Swedbank och näringslivet

    Under en halvdag den här veckan fick alla kommunens åttondeklassare i Fuxernaskolan ny kunskap kring entreprenörskap, utbildning, jobb och privatekonomi med Framtidskoll, ett samarbete mellan Fuxernaskolan, Ung Företagsamhet, UF, Swedbank och närings...
    Näringsliv och arbete
  • Julmarknad i Lilla Edet söndag 3 december

    Varmt välkommen till julmarknad i Kulturhuset Eden, Lilla Edet, söndag 3 december kl. 15-18.
    Näringsliv och arbete
  • Lunchmöte för företagare tisdag 12 december

    Hur har företagsklimatet utvecklats i Lilla Edet? Svenskt Näringsliv och Lilla Edets kommun bjuder in till ett samtal om det lokala företagsklimatet tisdag 12 december.
    Näringsliv och arbete
  • Nu lyser fler stjärnor upp vintermörkret i Lödöse och Lilla Edet

    Nu finns det mer vinterbelysning i form av fler lysande stjärnor i våra lyktstolpar i Lödöse och Lilla Edet!
    Näringsliv och arbete
  • Nyhetsbrevet Näringsliv, november

    Denna gång kan du läsa om gåvobeviset som Lilla Edets kommun och Edethus ger i julgåva till sina anställda i år och inbjudan till julmarknad i Lilla Edet 3 december.Läs också vad som hände under Näringslivsveckan, om e-tjänsten intresseanmälan verksa...
    Näringsliv och arbete