Näringsliv och arbete

Här hittar du alla kommunens nyheter om näringsliv och arbete samlade och sorterade efter publiceringsdatum. Vill du söka bland nyheterna i fritext använder du sökfunktionen högst upp.

Senaste nyheterna

 • Föreläsning och frukost för företagande kvinnor på internationella kvinnodagen 8 mars

  Välkommen till en kostnadsfri frukostföreläsning för företagande kvinnor i Lilla Edets kommun. Fredag 8 mars kl. 08.30 har du möjlighet att lyssna till Therese Albrechtson i Disponentvillan i Göta med hennes föreläsning Våga vinna.
  Näringsliv och arbete
 • Äggjakt på skärtorsdag

  Påsken inleds med äggjakt! Skärtorsdag 28 mars kl. 12.00 börjar äggjakten i Lilla Edets centrum, Lödöse och Ström. Du är väl med och letar?
  Näringsliv och arbete
 • Företagare? Delta i årets äggjakt!

  Snart är det påsk och handlarna i Lilla Edet tillsammans med FöretagsCentrum bjuder in företag att delta i den alltid lika populära äggjakten!
  Näringsliv och arbete
 • Feriejobb för ungdomar 2024

  Du som är född 2006 och 2007 och är skriven i Lilla Edets kommun kan nu söka feriejobb för sommaren 2024. Sista ansökningsdag är söndag 17 mars.
  Näringsliv och arbete
 • Värdskap och bemötande - att skapa mervärde och hållbarhet i ditt företag

  Länsstyrelsen Västra Götaland erbjuder en kurs som ger dig nya perspektiv, kunskap och tips på hur du som företagare leder arbetet och skapar en välkomnande värdskapskultur.
  Näringsliv och arbete
 • Nyhetsbrevet Näringsliv, februari

  Ta del av nyhetsbrev Näringsliv för februari! Denna gång kan du bland annat läsa om nomineringen till miljöpriset, Frendo Lilla Edet Preem som nu är ombud för ATG och Svenska Spel och den kommande näringslivsmässan Lilla Edetmässan 19-20 april.Missa ...
  Näringsliv och arbete
 • Företagare - har du fått en enkät om det lokala företagsklimatet?

  Svenskt Näringslivs årliga enkätundersökning om Sveriges kommuners företagsklimat genomförs just nu. Dina svar är viktiga för att förbättra företagsklimatet ytterligare!

  Näringsliv och arbete
 • Frendo Lilla Edet Preem – nu ombud för ATG och Svenska Spel

  Torsdag 11 januari blev Frendo Lilla Edet Preem som första butik på Strömssidan i vår kommun ombud för ATG och Svenska Spel. Kommunalråd och FöretagsCentrum var inbjudna för bandklippning, kaffe och tårta. På plats fanns också representanter från ATG...
  Näringsliv och arbete
 • Utbildningskväll med Länsstyrelsen: Ny på landet – planera betesmark och bete

  Har du flyttat ut på landet, tagit över en gård eller funderar du på att utveckla ditt företag med nya produktionsgrenar? Vill du veta mer om hur du planerar betesmarker och bete? Och hur dina val kan påverkas av dina marker och tvärt om?
  Näringsliv och arbete
 • Nyhetsbrevet Näringsliv, december

  Ta del av nyhetsbrev Näringsliv för december! Denna gång kan du läsa om gåvobeviset som Lilla Edets kommun och Edethus ger i julgåva till sina anställda och om Framtidskollen som Fuxernaskolan genomförde tillsammans med Ung Företagsamhet, Cander Fast...
  Näringsliv och arbete
 • Framtidskoll - alla åttondeklassare fick besök av Ung Företagsamhet, Swedbank och näringslivet

  Under en halvdag den här veckan fick alla kommunens åttondeklassare i Fuxernaskolan ny kunskap kring entreprenörskap, utbildning, jobb och privatekonomi med Framtidskoll, ett samarbete mellan Fuxernaskolan, Ung Företagsamhet, UF, Swedbank och närings...
  Näringsliv och arbete
 • Julmarknad i Lilla Edet söndag 3 december

  Varmt välkommen till julmarknad i Kulturhuset Eden, Lilla Edet, söndag 3 december kl. 15-18.
  Näringsliv och arbete
 • Lunchmöte för företagare tisdag 12 december

  Hur har företagsklimatet utvecklats i Lilla Edet? Svenskt Näringsliv och Lilla Edets kommun bjuder in till ett samtal om det lokala företagsklimatet tisdag 12 december.
  Näringsliv och arbete
 • Nu lyser fler stjärnor upp vintermörkret i Lödöse och Lilla Edet

  Nu finns det mer vinterbelysning i form av fler lysande stjärnor i våra lyktstolpar i Lödöse och Lilla Edet!
  Näringsliv och arbete
 • Nyhetsbrevet Näringsliv, november

  Denna gång kan du läsa om gåvobeviset som Lilla Edets kommun och Edethus ger i julgåva till sina anställda i år och inbjudan till julmarknad i Lilla Edet 3 december.Läs också vad som hände under Näringslivsveckan, om e-tjänsten intresseanmälan verksa...
  Näringsliv och arbete
 • Anmäl ditt företag för att kunna ta emot gåvobevis

  Kommunen och Edethus vill gynna och värna vårt lokala näringsliv och har därför beslutat att julgåvan till alla medarbetare även i år blir ett gåvobevis att nyttja hos lokala företag. Anmäl ditt företag för att kunna ta emot gåvobeviset! Alla företag...
  Näringsliv och arbete
 • Ställa ut på årets julmarknad i Kulturhuset Eden?

  Vill du som är företag, förening, skolklass eller privatperson vara med på årets julmarknad i Kulturhuset Eden?
  Näringsliv och arbete
 • Startmöte med NyföretagarCentrum Väst - för dig som funderar på att starta eget

  Vill du ha tips, råd och kunskap inför din företagsstart? Börja då med att besöka NyföretagarCentrum Västs startmöte onsdag 8 november - där får du veta allt du behöver inför starten!
  Näringsliv och arbete
 • Ellbo Åkeri, Glimt Arkitektur, Edethus och Lilla Edets kommun besökte näringslivsdag

  Fredag 6 oktober besökte kommunalråden Julia Färjhage och Frej Dristig, kommunchef Elisabeth Linderoth och sektorchef samhälle Karin Holmström tillsammans med Maria Olsson från Ellbo Åkeri, Therése Sveitz från Glimt Arkitektur och Bodil Sjans från Ed...
  Näringsliv och arbete
 • Företagsbesök hos LV Marinteknik

  Under näringslivsveckan besökte kommunalråd, kommunchef och Företagscentrum LV Marinteknik i Lödöse, där de träffade Fredrik Dahllöf.
  Näringsliv och arbete