Trafik och infrastruktur

Här hittar du alla kommunens nyheter om trafik och infrastruktur samlade och sorterade efter publiceringsdatum. Vill du söka bland nyheterna i fritext använder du sökfunktionen högst upp.

Senaste nyheterna

 • Snart är det dags för vårstädning av vägar

  Under vecka 14, första veckan i april, påbörjas arbetet med att sopa gator samt gång- och cykelbanor rena från grus. Om vädret tillåter kan grovsopning påbörjas redan under vecka 13.
  Trafik och infrastruktur
 • Snöröjning i kommunen

  Lilla Edets kommun, Trafikverket och fastighetsägarna har ett gemensamt ansvar för att hålla vintervägarna säkra och framkomliga. Här kan du läsa mer om vad som gäller för skottning och halkbekämpning vintertid på de vägar som kommunen ansvarar för.
  Trafik och infrastruktur
 • Nu är det dags för höststädning av vägar 

  I slutet av oktober påbörjas arbetet med att sopa gator samt gång- och cykelbanor fria från nedfallna löv med mera. 
  Trafik och infrastruktur
 • Nu kan du snart beställa ditt seniorkort!

  Lilla Edets kommuns kommunstyrelse har tidigare i år beslutat att införa seniorkort. Från och med 1 oktober 2022 kan du som är 65 år eller äldre och folkbokförd i Lilla Edets kommun därmed resa med seniorkort. I mitten av september får kommunens alla...
  Trafik och infrastruktur
 • Inbjudan till fastighetsägare: utbildning - utbyggnad av laddinfrastruktur i flerbostadshus

  Är du fastighetsägare? Vill du få kunskap om laddinfrastruktur i flerbostadshus och praktisk hjälp med strategier och förberedelser för utbyggnad?
  Trafik och infrastruktur
 • Hur kan slussen byggas ut – fältundersökningarna fortsätter

  Under våren kommer biologer, arkeologer och landskapsarkitekter att kartlägga det nya slussområdet i Lilla Edet. En del undersökningar medför buller.
  Trafik och infrastruktur