Årets företagare 2024 - Eva Jääskeläinen

En kvinna står och håller i ett diplom mot en fondvägg klätt med företagarnas logga. Hon ler.

Eva Jääskeläinen kammade hem utmärkelsen Årets Företagare.

Näringslivsorganisationen Företagarna har under mer än 25 år delat ut den prestigefyllda utmärkelsen Årets Företagare. Syftet är att uppmärksamma och uppmuntra företagare som genom sitt starka engagemang, sin handlingskraft och sitt nytänkande fungerar som en viktig förebild. Priset Årets Företagare gick i år till Eva Jääskeläinen med sitt företag Hälsa i Centrum.

I fredags arrangerades i samband med Lilla Edetmässan en mässfest för företagare hos Lilla Edet bryggeri och restaurang. En av de stora programpunkterna under kvällen var utdelningen av priset Årets Företagare. Årets Företagare blev i år Eva Jääskeläinen med sitt företag Hälsa i Centrum. Hälsa i Centrum erbjuder medicinsk fotvård, lymfmassage och manikyr.

Priset delades ut av Richard Cander, ordförande i Företagarna Lilla Edet, och på plats på Bryggeriet restaurang fanns ett 50-tal gäster. Kommunstyrelsens ordförande Julia Färjhage var också där och gratulerade Eva Jääskeläinen.

Vi säger grattis och önskar Eva Jääskeläinen fortsatt lycka till!

Motivering

Eva är en hårt arbetande företagare och kvinna i Lilla Edet som inte är rädd för att satsa på nyheter för att öka folkhälsan i kommunen. Helhetshälsa som kommer inifrån skulle väl kanske ändå beskriva Evas verksamhet på ett sammanfattande och bra sätt. Fantastisk och positiv gör inte motiven svagare för att kunna få se Eva som en vinnare av årets företagare i Lilla Edet heller!

En del av Näringslivsveckan

Nyheten är en del av Näringslivsveckan - en vecka med näringsliv och företagande i fokus. Näringslivsveckan pågår mellan 19-26 april. Läs mer om Näringslivsveckan.

Publicerad:

Senast uppdaterad:

Kategori: Näringsliv och arbete

Kontakt

Senaste nyheterna

  • En kvinna och en man
  • Tre ungdomar sitter vid ett bord i en skollokal. De ser glada ut.

  • Så tycker unga i Lilla Edet om sina liv

    Under hösten 2023 fick ungdomar i årskurs 8 i grundskolan i Lilla Edets kommun svara på frågor om sin livssituation i enkäten Lupp – lokal u...
  • En ordförande klubba ligger framför en vit bakgrund. Logotypen för Lilla Edets kommun syns i övre högra hörnet

  • Kommunfullmäktiges sammanträde 7 maj

    I kommunfullmäktige fattas beslut som du som kommuninvånare garanterat märker av i ditt dagliga liv. Tisdag 7 maj kl. 18.00 har Lilla Edets ...