Naturveckor inleds med fotoutställning om biologisk mångfald

Lila orkidee med två fjärilar på. I bakgrunden grönt gräs.

Under april och maj arrangerar Lilla Edets kommun naturveckor. Lär dig mer om naturen i vår vackra kommun och vad du själv kan göra för att hjälpa mångfalden på traven.

Naturveckorna inleds med fotoutställning på temat biologisk mångfald mellan 22 april–3 maj på biblioteket i Lilla Edet. Upplev foton som visar på den biologiska mångfald som finns runt om i Lilla Edets kommun. Utställningen är kostnadsfri och tillgänglig under bibliotekets öppettider.

Under naturveckorna kan du också bland annat lyssna på en föreläsning ”Biologisk mångfald, rikare trädgård” med trädgårdsmästaren Anna Brandeby Harström som berättar vad du kan göra för att främja biologisk mångfald i din trädgård, ta med barnen på en teatersaga ”Trädgårdsmästaren och äppelträdet” eller återbrukspyssla med Farmors garage.

Publicerad:

Senast uppdaterad:

Kategori: Uppleva och göra

Kontakt

Senaste nyheterna

  • En mobiltelefon med appen "Brandrisk ute" och en öppen eld vid en grillplats.
  • En man sitter på huk och spraymålar på en cementmur med naturmotiv.
  • Svenskt näringslivs logotype