Ivana Egert ny sektorchef för sektor samhälle

En kvinna står utanför kommunhuset en vinterdag. Hon ler mot kameran.

Ivana Egert, ny sektorchef för sektor samhälle, Lilla Edets kommun.

Ivana Egert blir ny sektorchef för sektor samhälle i Lilla Edets kommun, det beslutade en enad kommunstyrelse nu på morgonen. Ivana är bosatt i Uddevalla och arbetar idag som avdelningschef för verksamheterna måltid och lokalvård som är en del av samhällsbyggnadsförvaltningen i Munkedals kommun. Ivana tillträder tjänsten 20 maj.

Mona Burås, ordförande i samhällsnämnden ser fram emot samarbetet med Ivana:

— Jag önskar Ivana välkommen till Lilla Edets kommun. Hon kommer till oss i en spännande tid eftersom vi har flera stora projekt på gång. Hennes erfarenhet och förmågor är en fantastisk komplettering till vår verksamhet och jag ser verkligen fram att arbeta med henne.

Elisabeth Linderoth, kommunchef fortsätter välkomsthälsningarna:

— Det är också med stor glädje som jag hälsar Ivana varmt välkommen till Lilla Edets kommun! Det var ett högt söktryck och hård konkurrens om tjänsten som chef för sektor samhälle vilket är väldigt glädjande. Jag och Ivana har jobbat tillsammans tidigare och jag ser verkligen fram emot att få arbeta tillsammans med henne igen i nya roller och i den offensiva utvecklingsfas som vi befinner oss i kommunen.

Ivana Egert ser fram emot sitt nya uppdrag:

— Jag är tacksam för förtroendet jag fått att bli sektorchef för sektor samhälle i Lilla Edets kommun och jag vill gärna bidra med min erfarenhet och personliga engagemang. Jag ser fram emot att tillsammans med alla medarbetare i sektorn, samt övriga kollegor i kommunen, utveckla hela samhällsbyggnadsprocessen, för att kunna möta framtidens möjligheter och utmaningar rustade och starka.

Ivana känner till Lilla Edets kommun väl då hennes man är uppvuxen här i kommunen och de har tillbringat många lediga stunder i omgivningarna.

— Jag tycker att det är ett speciellt glädjande uppdrag då jag har en anknytning till Lilla Edets kommun genom min man och jag känner mig verkligen hemma här, avslutar Ivana.

Vi hälsar Ivana varmt välkommen till Lilla Edets kommun!

Publicerad:

Senast uppdaterad:

Kategori: Kommun och politik

Kontakt

Senaste nyheterna

  • En ordförande klubba ligger framför en vit bakgrund. Logotypen för Lilla Edets kommun syns i övre högra hörnet

  • Kommunfullmäktiges sammanträde 7 maj

    I kommunfullmäktige fattas beslut som du som kommuninvånare garanterat märker av i ditt dagliga liv. Tisdag 7 maj kl. 18.00 har Lilla Edets ...
  • Två blågula fjärilar
  • Lupiner