Värdskap och bemötande - att skapa mervärde och hållbarhet i ditt företag

Fyra personer vandrar över en äng. Man ser bara deras jeans och kängor. I bakgrunden skog.

Länsstyrelsen Västra Götaland erbjuder en kurs som ger dig nya perspektiv, kunskap och tips på hur du som företagare leder arbetet och skapar en välkomnande värdskapskultur.

Intresset för upplevelser på landsbygden växer, men för att skapa en framgångsrik verksamhet krävs inte bara en bra produkt eller tjänst utan ett gott värdskap är avgörande. Värdskapet ska vara hållbart både när det gäller ekonomi och miljö, till exempel att bevara kultur- och naturvärden. Och inte minst kan ett gott värdskap skapa starka sociala värden i mötet med andra människor!

Målgrupp

Kursen riktar sig till dig som arbetar med eller planerar att utveckla företag inom livsmedelsförädling och småskalig landsbygdsturism. Det kan vara inom till exempel gårdskafé, gårdsbutik, aktiviteter, upplevelser och boende.

När: 14 mars kl. 10.00 -17.00.
Var: Herrljunga Hotell och Konferens, Herrljunga.

Läs mer och anmäl dig på Länsstyrelsens webbplats. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Publicerad:

Senast uppdaterad:

Kategori: Näringsliv och arbete

Kontakt

Senaste nyheterna

  • Therese
Albrechtson sitter på en stol mot himmelsblå bakgrund. Hon ler och stödjer handen under hakan. 
  • Påskägg i pastellfärger

  • Äggjakt på skärtorsdag

    Påsken inleds med äggjakt! Skärtorsdag 28 mars kl. 12.00 börjar äggjakten i Lilla Edets centrum, Lödöse och Ström. Du är väl med och letar?
  • Grafik med texten prao

  • Möjlighet att erbjuda prao-plats?

    Nu söker vi arbetsgivare som kan tänka sig att ta emot en praoelev under en eller två veckor i vår. Fuxernaskolans årskurs 8 A-C har prao ve...