Välkommen till Lilla Öppna på Familjecentralen Lilla Edet

Pappa med barn på axlarna, pappan kikar upp på barnet.

Känner du och ditt barn att ni skulle vilja träffas i en mindre grupp på Öppna förskolan Lilla Edet? Känner du att du som förälder skulle må bra av extra stöd i föräldraskapet? Vill du träffas och diskutera vardagsfrågor med andra föräldrar i en fast, liten grupp där ni får möjlighet att lära känna varandra lite mer?

Då är ni hjärtligt välkomna till Lilla Öppna på Familjecentralen Lilla Edets öppna förskola, torsdagar kl. 9.30-11.30. Vi startar med frukost tillsammans. Därefter leker och samtalar vi i lugn miljö och diskuterar vardagen med barn. Vi avslutar med en sångstund tillsammans.

Till anmälan.

Publicerad:

Senast uppdaterad:

Kategori: Utbildning och barnomsorg

Kontakt

Senaste nyheterna

  • Kollage av bilder med tema musik, konst, framträdanden, dans
  • Bild visar leende man iklädd svart skjorta och armarna i kors.
  • Svartvit, äldre bild på båtar vid kaj vid Lödöse varv.