Ska du börja första året i gymnasiet? Kom och hämta ut ditt tillfälliga busskort i Medborgarservice i kommunhuset i augusti!

En kvinna med mörka kläder och mörk hår sitter på bussen och håller i sätet framför sig.

Alla gymnasieelever som är folkbokförda i Lilla Edets kommun får ett busskort (skolkort) hem med posten under augusti månad. Du som ska börja årskurs 1 på gymnasiet kommer att få ett tillfälligt skolstartskort att använda i väntan på att ditt ordinarie busskort kommer hem i postlådan under augusti - det tillfälliga skolstartskortet hämtar du ut i Medborgarservice i kommunhuset i augusti.

Du som ska börja årskurs 2-3 på gymnasiet kan använda det busskort du tidigare fått mellan det att höstterminen startar och fram till 15 september. Spara alltså ditt skolkort över sommaren, även om det inte fungerar då - det börjar fungera vid terminsstart igen!

Du som ska börja årskurs 1 på gymnasiet kommer att få ett tillfälligt skolstartskort att använda i väntan på att ditt ordinarie busskort kommer hem i postlådan under augusti.

Det tillfälliga skolstartskortet hämtar du som ska börja årskurs 1 i gymnasiet i kommunhusets entré, Järnvägsgatan 12, Lilla Edet följande tider:

  • fredag 12 augusti kl. 13-15
  • tisdag 16 augusti kl. 13-16
  • torsdag 18 augusti kl. 13-16

Det tillfälliga skolstartskortet gäller mellan 10 augusti - 15 september.

Om du inte fått ditt ordinarie skolkort hem med posten senast 2 september – kontakta oss!

Du hittar kontaktuppgifter om du klickar på länken nedan.

Ska du studera på Yrkesgymnasiet i Ale?

Då får du ditt busskort från Yrkesgymnasiet och inte från Lilla Edets kommun.

Publicerad:

Senast uppdaterad:

Kategori: Utbildning och barnomsorg

Kontakt

Senaste nyheterna

  • Logotype för Svenskt Näringsliv
  • Grafik emedborgarveckan
  • Grafik för GRvux