Lilla Edets kommun - startsida
Tingbergsskolan

Tingbergsskolan

Tingbergsskolan ligger i Lödöse med ett naturskönt läge mellan Göteborg och Trollhättan. Tingbergsskolan är en F-6 skola och har cirka 320 elever.

Vi vill att elever och skolpersonal mår bra vilket är en förutsättning för en bra verksamhet. Alla elever ska ha möjlighet att skaffa sig goda kunskaper samt kunna utvecklas till trygga och harmoniska människor.

En god grund för ett livslångt lärande

Den tidiga inlärningen av de grundläggande baskunskaperna — tala, läsa, skriva och räkna - är av högsta prioritet eftersom de utgör grunden för all vidare kunskapsinlärning. Vår skola har en kunskapsprofil med inriktning på litteratur och kultur.
 
Vår målsättning är att när eleverna lämnar Tingbergsskolan:
  • har en god språklig förmåga
  • har en bra läsförståelse samt
  • ett intresse för litteratur och kultur

Sjukanmälan

Sjuk- och friskanmälan av elev måste meddelas av vårdnadshavare. Detta görs till fritids, för de elever som är på fritids på morgonen. Annars görs anmälan till elevens klasslärare.

Skolmat

Lunch serveras varje skoldag i Tingbergsskolans matsal. Maten är tillagad i Fuxernaskolans centralkök. Läs mer om mat och meny

Film om Tingbergsskolan

Senast uppdaterad: 2019-11-04
Fick du reda på det du ville veta eller fattades något? Var texten svår att förstå? Hittade du några felaktigheter? Tyck till om sidans innehåll via formuläret nedan. Meddelandet går till den som publicerat sidan.

Erica Suraiya


Banner - tyck till om vår verksamhet (klicka här)
Lilla Edets kommun - länk till startsida

Besöksadress: Järnvägsgatan 12, Lilla Edet  Postadress: 463 80 Lilla Edet
E-post: kommunen@lillaedet.se  Telefon: 0520-65 95 00 

www.lillaedet.se är Lilla Edets kommuns offentliga webbplats.  |  Om webbplatsen »   Om cookies »