Lilla Edets kommun - startsida

Julmarknad 2020 (för utställare)

Vill du som är företag, förening, skolklass eller privatperson vara med som utställare på årets julmarknad på Folkets Hus i Lilla Edet? Julmarknaden går av stapeln söndag 29 november kl. 15-18.

Platser finns att boka både inne i och utanför Folkets Hus. Antalet platser är begränsade och det är först till kvarn som gäller. Platserna inomhus tar fort slut - gör därför din anmälan i god tid. Varje utställare kan endast boka ett bord.

På julmarknaden säljs saker i julens tecken; ätbart, närproducerat, hantverk och liknande. OBS! Ej begagnat. Nedan hittar du mer information som gäller för dig som utställare.

Anmälan

Sista anmälningsdag är fredag 13 november.

Efter att du har gjort din anmälan får du inom några dagar en bekräftelse på att din anmälan har mottagits och att du tilldelats en plats på julmarknaden.


Om du vill ha hjälp med din webbanmälan kontaktar du handelsutvecklare Ylva Laudon, 0520-65 95 47 eller ylva.laudon@lillaedet.se.

Det går nu inte längre att anmäla utställare.
Sista dag att anmäla sig var fredag 15 november. Vill du efteranmäla dig eller har frågor? Kontakta handelsutvecklare Ylva Laudon, tel. 0520-65 95 47.

Kostnadsfritt

Det är kostnadsfritt att vara med. Om du uteblir eller lämnar återbud efter sista anmälningsdag den 13 november debiteras dock en avgift på 500 kronor. 

Marknadsföring

Annonsering sker i lokaltidningarna, på kommunens webbplats och i sociala medier. Affischer och flyers delas ut till butiker inom Lilla Edet. Om du som är utställare vill ha material, kontakta Ylva Laudon.

På Facebook kommer evenemanget Julmarknad på Folkets Hus i Lilla Edet att finnas. Gilla gärna evenemanget och dela det vidare! Sprid också gärna informationen om julmarknaden till vänner och bekanta. Om du har en webbplats eller Facebooksida får du gärna lägga ut information om julmarknaden och att du deltar som utställare.   

Restaurang

På Folkets Hus kommer du att kunna köpa enklare förtäring i "julens tecken".

Praktisk information

Utställare inomhus

I din plats som utställare ingår ett bord med måtten 120 x 80 cm. Stol finns att låna för dig som önskar. Det är inte tillåtet att ställa upp några extra bord eller tillbehör utan godkännande från Ylva Laudon. Hon är även den som beslutar om placering av bord och utställare. Detta för att kunna garantera säkerhet och utrymningsvägar.

Ljuslyktor går bra, men inga öppna lågor.

OBS! Ta med egen förlängningssladd! Ta även med allt som du behöver för att presentera dina varor och produkter. Det kan till exempel vara uppläggningsfat, skålar, brickor eller kokplatta. Om du ska arrangera ett lotteri, ta även med en egen papperskorg.

Utställare utomhus

Du som ställer ut utomhus ska ta med ett eget bord, maximal längd är 2 meter. Om du önskar ökat skydd mot eventuell nederbörd, ta med egen tältduk.

Har du frågor om placeringar eller bord?

Kontakta Ylva Laudon.

Försäkring och ansvar

Du får själv ombesörja försäkring för dina varor. Vi tar inte ansvar för det du ställer ut, detta sker på eget ansvar. Hör av dig till Ylva Laudon om det är något du funderar på.

Arrangör

Arrangeras av Företagscentrum Lilla Edet och dess handelsförening och Lilla Edets kommun.

Kontaktperson

Handelsutvecklare Ylva Laudon, 0520-65 95 47 eller ylva.laudon@lillaedet.se.
Senast uppdaterad: 2020-05-12
Fick du reda på det du ville veta eller fattades något? Var texten svår att förstå? Hittade du några felaktigheter? Tyck till om sidans innehåll via formuläret nedan. Meddelandet går till den som publicerat sidan.

Julia Domby
Kommunikatör, Kommunikationsavdelningen Klf


Lilla Edets kommun - länk till startsida

Besöksadress: Järnvägsgatan 12, Lilla Edet  Postadress: 463 80 Lilla Edet
E-post: kommunen@lillaedet.se  Telefon: 0520-65 95 00 

www.lillaedet.se är Lilla Edets kommuns offentliga webbplats.  |  Om webbplatsen »   Om cookies »