Lilla Edets kommun - startsida

Läsecirkel för vuxna - Lilla Edet

Tycker du om att läsa skönlitteratur och vill du dela din läsupplevelse med likasinnade? Vill du bli utmanad i ditt läsande och kanske upptäcka nya favoriter? Då är du välkommen till vår läsecirkel!

När vi läser samma bok kommer vi att ha möjlighet att utbyta tankar och skapa gemensamma läsminnen och vi kommer att diskutera böckerna gemensamt.


Det finns två grupper, en på dagtid i Lilla Edet och en på kvällstid i Lödöse och vi träffas tre gånger under hösten. Böckerna hämtas efter överenskommelse med ansvarig bibliotekarie.

Anmälan

Begränsat antal platser. Anmäl dig till carina.magnusson@lillaedet.se eller via telefon 0520-65 96 97.

Bladet från munnen första boken i Lilla Edet

Till vår första träff har vi läst Bladet från munnen av Elsie Johansson. Elsie Johansson anser att det vid 90 års ålder är på tiden att lämna alla konventionella, artigt undvikande och anpassade attityder och gå rakt på sak ifråga om för henne, med sin bakgrund och ålder, så känsliga ämnen som bland annat religion och sexualitet.


I boken ger hon med friskt mod och en befriande humor läsaren inblick i ett antal nutida, djupt berörande och diskutabla levnadsöden. Bladet från munnen utkom 2021. 

Datum: 30 november 2021
Tid: kl 13:00
Plats: Kulturhuset Eden, Lilla Salongen, Göteborgsvägen 61, Lilla Edet
Arrangör: Lilla Edets kommun, biblioteket
Lilla Edets kommun - länk till startsida

Besöksadress: Järnvägsgatan 12, Lilla Edet  Postadress: 463 80 Lilla Edet
E-post: kommunen@lillaedet.se  Telefon: 0520-65 95 00 

www.lillaedet.se är Lilla Edets kommuns offentliga webbplats.  |  Om webbplatsen »   Om cookies »