Lilla Edets kommun - startsida

Bianca och Edet FK:s Walk Of Hope

För andra gången vill vi i Edet FK anordna Walk Of Hope, och vi vill gärna försöka slå förra årets fantastiska promenad som inbringade så mycket mer än vad vi hade kunnat hoppats på.

Den 11 Juni 2018 insjuknade Bianca vår fotbollstjej i cancer. Det har nu gått över 1 år sen hon fick diagnosen lymfom, ett år som varit tufft med mycket sjukhus, mediciner och behandlingar, som Bianca svarat bra på.

Vi är ändå alla tacksamma att forskningen kommit så långt, men inte tillräckligt, idag är överlevnaden 85 procent och barncancerfondens vision är att utrota barncancern. Bianca är en superhjälte precis som alla andra barn som kämpar på mot denna ovälkomna sjukdom. En sjukdom som drabbar 300 barn i Sverige varje år.


Alla bidrag går till barncancerfonden

Alla som deltager bidrar med en slant till Barncancerfonden och det är naturligtvis frivilligt att deltaga. Pengarna som samlas in via Walk of Hope går direkt till Barncancerfondens arbete med forskning och att stödja de drabbade familjerna.

Alla kan bidra

Kostnad är från 100kr. Så samla alla bekanta och gör en fin insats genom att gå denna promenad över älven från Strömsvallen till Ekaråsen. Har man inte möjlighet att gå, kan man ändå lösa en startavgift eller ge ett bidrag, eller varför inte bli sponsor.

 

Du behöver inte anmäla dig, det är bara att komma till Strömsvallen. Du kan betala på plats med Swish.


Läs merlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Datum: 22 september 2019
Tid: kl 13:30
Plats: Promenaden går från Strömsvallen till Ekaråsen
Arrangör: Edet FK
Lilla Edets kommun - länk till startsida

Besöksadress: Järnvägsgatan 12, Lilla Edet  Postadress: 463 80 Lilla Edet
E-post: kommunen@lillaedet.se  Telefon: 0520-65 95 00 

www.lillaedet.se är Lilla Edets kommuns offentliga webbplats.  |  Om webbplatsen »   Om cookies »