Lilla Edets kommun - startsida
Flicka med böcker

Det händer på biblioteken

 

Obs! Tänk på att alltid titta i evenemangskalendern innan aktiviteten för eventuella uppdateringar. Se evenemangkalendern.

 

Vi har många aktiviteter under våren på biblioteken för barn! Det är bland annat sagostunder, bokklubbar, familjelördagar och lovverksamhet.

Vårens program

Du kan hämta ditt trycka exemplar av vårt vårprogram på biblioteket eller ladda ned det som PDF, ladda ner programPDF. Du kan även läsa mer i menyn till vänster.


"Öppna bibblan - Vi öppnar dörren till en värld där berättelserna bor"

I vår kommer biblioteket tillsammans med Öppna förskolan ha något som vi kallar för "Öppna bibblan" och det är för barn i åldern 0-6 år och deras vuxna. Det kommer bli sago- och sångstunder, barnteater och pyssel i samband med träffarna som är varannan måndag med start den 27 januari. läs mer här!

Bokklubbar

Nytt för i vår är den nya Harry Potter-klubben i Lödöse - för barn i åldern 8-12 år. Sedan fortsätter Hemliga klubben, Bokcirkeln för unga och Hästklubben även den här terminen. Det finns platser kvar - och du kan läsa mer om klubbarna om du klickar på sidrubrikerna till vänster. Glöm inte anmäla intresserade barn på biblioteken eller via mail till barn.biblioteket@lillaedet.se. 

Vi startar även upp, på efterfrågan, bokcirklar för vuxna både dag- och kvällstid och även en lättläst-cirkel.

Familjelördagar

Under fem lördagar i vår händer det roliga saker på biblioteket för barn i olika åldrar. Det blir barnteater, workshop och barnbokskalas! läs mer här

Varmt välkomna till biblioteken!

Senast uppdaterad: 2020-04-01
Sidansvarig: Camilla Oscarsson
Banner - klicka här för att låna om, sök och reservera böcker
Banner - tyck till om vår verksamhet (klicka här)
Lilla Edets kommun - länk till startsida

Besöksadress: Järnvägsgatan 12, Lilla Edet  Postadress: 463 80 Lilla Edet
E-post: kommunen@lillaedet.se  Telefon: 0520-65 95 00 

www.lillaedet.se är Lilla Edets kommuns offentliga webbplats.  |  Om webbplatsen »   Om cookies »