Lilla Edets kommun - startsida

Lindkullen

Lindkullen ligger i närheten av centrala Lilla Edet. På Lindkullen finns det 48 lägenheter fördelat på sex enheter med olika inriktningar.

Här finns bland annat åtta boendeplatser för personer med demensproblematik och åtta korttidsplatser för kombinerad rehabilitering och växelvård. Till varje enhet finns ett stort dagrum med kök.

Boendemiljö

Lägenheterna är på cirka 30 kvm och har hygienutrymme med toalett, tvättmaskin och torktumlare. För att skapa trivsel möblerar du lägenheten med egna möbler.

Aktiviteter

Personalen ordnar aktiviteter efter de boendes individuella behov och önskemål som promenad, korsord, pussel eller träning i vår träningslokal. På enheterna finns rymliga balkonger där bland annat aktiviteter som potatisodling kan ske på våren. Vi har en fin trädgård, där vi kan promenera och delta i trädgårdsskötsel.


Vi samverkar även med frivilligorganisationer som arrangerar olika aktiviteter. Exempelvis bingo och högläsning. Några gånger per år anordnas större aktiviteter som till exempel musikunderhållning i vår samlingslokal Gemenskapen. Vi har även kyrkkaffe.


Vår och höst anordnas en lite festligare aktivitet på enheterna i form av vår- och höstmiddag.

Senast uppdaterad: 2019-07-15
Sidansvarig: Erica Suraiya
Lilla Edets kommun - länk till startsida

Besöksadress: Järnvägsgatan 12, Lilla Edet  Postadress: 463 80 Lilla Edet
E-post: kommunen@lillaedet.se  Telefon: 0520-65 95 00 

www.lillaedet.se är Lilla Edets kommuns offentliga webbplats.  |  Om webbplatsen »   Om cookies »