Lilla Edets kommun - startsida
Publicerad: 2022-01-03
Senast uppdaterad: 2022-01-04

Vi söker sommarpersonal

Just nu söker Lilla Edets kommun nya medarbetare som vill arbeta och hjälpa oss under sommaren 2022. Vi är i behov av undersköterskor, vårdbiträden, personliga assistenter, stödassistenter och stödbiträden.

Vi söker dig som tycker om att arbeta med människor, är lyhörd för andras behov, har ett gott bemötande och god samarbetsförmåga. Du stödjer brukarna i vardagen, tar till vara deras intressen och skapar aktivering och social samvaro.

Tidigare erfarenhet inget krav

Din arbetsperiod börjar med introduktionsdagar och inled­ningsvis går du bredvid ordinarie personal. Tidigare erfarenhet från arbete inom området är meriterande men inget krav. Det är starkt meriterande om du har en utbildning som till exempel sjuksköterska eller undersköterska eller håller på att utbilda dig inom ett vårdande yrke. För att du ska kunna göra en ansökan ska du ha fyllt 18 år innan din arbetsperiod påbörjas.

 

Sommarperioden pågår under juni, juli och augusti, men vi erbjuder möjlighet att börja arbeta redan under våren. Du får din lön direkt i slutet på varje månad och behöver inte vänta på lönen till nästa månad.

Film om att vara sommarvikarie

Se i filmen nedan vad några av våra tidigare sommarvikarier tyckte om att arbeta hos oss!

Lilla Edets kommun - länk till startsida

Besöksadress: Järnvägsgatan 12, Lilla Edet  Postadress: 463 80 Lilla Edet
E-post: kommunen@lillaedet.se  Telefon: 0520-65 95 00 

www.lillaedet.se är Lilla Edets kommuns offentliga webbplats.  |  Om webbplatsen »   Om cookies »