Lilla Edets kommun - startsida
Publicerad: 2019-02-11
Senast uppdaterad: 2019-02-11

Vill du leverera livsmedel till kommunen?

Vi vill gärna kunna erbjuda närproducerade livsmedel i våra förskolor, skolor och äldreboenden. Är du producent eller leverantör av livsmedel och erbjuder produkter som du vill att kommunen ska servera i verksamheterna?

För att det ska vara möjligt måste du ha ett avtal med kommunen, som blir till genom en upphandling. Inför en kommande upphandling skulle vi vilja veta var du som producent eller leverantör av enstaka produkter finns och vad du vill erbjuda kommunen. Vi hoppas på att kunna teckna avtal med flera lokala producenter inom olika livsmedelsområden! Lilla Edets kommun har gemensam upphandlingsenhet med Tjörns och Stenungsunds kommun.

Genom att lämna uppgifter i en intresseanmälan visar du på dina möjligheter att kunna lämna anbud för enstaka produkter. Du anger vilka volymer du har möjlighet att erbjuda och till vilka kommuner och verksamheter du kan leverera. Du förbinder dig inte till någonting genom att fylla i intresseanmälan. Skicka in din intresseanmälan senast 31 mars 2019.

Till intresseanmälan. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Har du frågor eller funderingar?

Kontakta kostchef Anethe Johansson, anethe.johansson@lillaedet.se, tel. 0520-65 97 10.

 

Läs mer om hur den kommunala upphandlingen fungerar.

Lilla Edets kommun - länk till startsida

Besöksadress: Järnvägsgatan 12, Lilla Edet  Postadress: 463 80 Lilla Edet
E-post: kommunen@lillaedet.se  Telefon: 0520-65 95 00 

www.lillaedet.se är Lilla Edets kommuns offentliga webbplats.  |  Om webbplatsen »   Om cookies »