Lilla Edets kommun - startsida
Publicerad: 2017-05-02
Senast uppdaterad: 2017-05-02

Vernissage 3 maj - Carl Michael von Hausswolff

Onsdag 3 maj klockan 12.00 invigs utställningen av Carl Michael von Hausswolffs konstverk i projektet Smittande oro och mod på Lilla Edets bibliotek. Utställningen pågår sedan i Lilla Edets bibliotek mellan 3-16 maj.

Carl Michael von Hausswolff har som konstnär arbetat gränsöverskridande, främst med ljudkonst men även med andra konceptuella verk. Tillsammans med Leif Elggren startade han det fortfarande pågående projektet Elgaland-Vargaland, ett projekt som bland annat driver och ifrågasätter idén om nationalitet och dess koppling till identitet.

Vernissage på Lilla Edets bibliotek


Vid vernissagen presenteras konstnären Carl Michael von Hausswolff och projektet Smittande oro och mod av Kjell Johansson, kultur- och fritidsnämndens ordförande. Kultursamordnare Anna Svensson berättar om samhällsaktören Mina Dennert och Facebook-gruppen "Jag är här", som det senast året har smittat samhället med mod och kärlek och vunnit flera samhällspriser för sina insatser.

Vernissagen och utställningen är en del av konstprojektet Smittande oro och mod som belyser rädsla och mod kopplat till demokrati och yttrandefrihet.

Välkommen!

Lilla Edets kommun - länk till startsida

Besöksadress: Järnvägsgatan 12, Lilla Edet  Postadress: 463 80 Lilla Edet
E-post: kommunen@lillaedet.se  Telefon: 0520-65 95 00 

www.lillaedet.se är Lilla Edets kommuns offentliga webbplats.  |  Om webbplatsen »   Om cookies »