Lilla Edets kommun - startsida
Publicerad: 2019-02-20
Senast uppdaterad: 2019-02-19

Välkommen att söka till vård- och omsorgsutbildning i Ale!

Nu erbjuder Lilla Edets kommun en vård- och omsorgsutbildning i samarbete med Ale kommun. Välkommen med din ansökan senast söndag 10 mars. Kursstart är måndag 18 mars.

Du som är boende i Lilla Edets kommun har nu möjlighet att söka till en vård- och omsorgsutbildning i Ale. Detta efter att ett samarbete inletts mellan Lilla Edets kommun och Ale kommun.

 

Utbildningen vänder sig till dig som vill arbeta i verksamheter inom vård och omsorg. Efter utbildningen har du stora möjligheter till arbete inom äldreomsorg eller funktionshinder.

Utbildningens upplägg

 

Efter ett gemensamt kursblock väljer du en fördjupning med specifik yrkesutgång. I Ale erbjuds inriktning mot äldreomsorg eller funktionshinder. Efter fullgjord utbildning kan du anställas som undersköterska eller stödassistent.

Utbildningen ges på helfart, dagtid under motsvarande tre terminer och berättigar till stöd från Centrala studiestödsnämnden (CSN). I utbildningen ingår 15 veckors praktik. Under praktiken följer du din handledares schema, vilket kan innebära oregelbundna arbetstider under kvällar och helger.

Certifierad utbildning

 

Vård- och omsorgsutbildningen i Ale är certifierad av Vård- och omsorgscollege. Detta är en kvalitetsgaranti som innebär att skolor och arbetsliv samverkar för att förnya utbildningen inom omvårdnadsområdet.

Välkommen med din ansökan

 

Läs mer och ansök här Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. senast söndag 10 mars.
Kursstart är måndag 18 mars.

 

Vid frågor kontakta Christian Ljungdahl, studie- och yrkesvägledare i Lilla Edets kommun, christian.ljungdahl@lillaedet.se, 0520-65 97 04.

Lilla Edets kommun - länk till startsida

Besöksadress: Järnvägsgatan 12, Lilla Edet  Postadress: 463 80 Lilla Edet
E-post: kommunen@lillaedet.se  Telefon: 0520-65 95 00 

www.lillaedet.se är Lilla Edets kommuns offentliga webbplats.  |  Om webbplatsen »   Om cookies »