Lilla Edets kommun - startsida
Publicerad: 2021-11-23
Senast uppdaterad: 2021-11-23

Uppskattad gratis biovisning av filmen Respect

Sabina Vehabovic, verksamhetsutvecklare och samordnare av våldsförebyggande arbete och Sofia Enström, folkhälsoutvecklare i Lilla Edets kommun.

Som en del i Lilla Edets kommuns uppmärksammande av det nationella initiativet ”En vecka fri från våld” bjöd kommunen igår in till gratis filmvisning av den nyligen bioaktuella filmen ”Respect” om Aretha Franklins liv. Evenemanget blev mycket uppskattat och ett 90-tal glada personer kom till Kulturhuset Eden i Lilla Edet för att vara med.

Innan filmen visades bjöd elever och personal från kulturskolan på musik och sång och kommunalråd Julia Färjhage höll tal. Filmen som visades var den nyligen bioaktuella ”Respect”. Historien om Aretha Franklin, en av musikens största ikoner, och hennes strävan att finna både sin röst och frihet.

 

Detta evenemang är en del i Lilla Edets kommuns uppmärksammande av det nationella initiativet ”En vecka fri från våld” under vecka 47.

 

Läs mer om "En vecka fri från våld" och ta del av hela veckans program på lillaedet.se/frifrånvåld Länk till annan webbplats.

Elever och personal från kulturskolan bjöd på musik och sång.

Kommunalråd Julia Färjhage höll tal.

Lilla Edets kommun - länk till startsida

Besöksadress: Järnvägsgatan 12, Lilla Edet  Postadress: 463 80 Lilla Edet
E-post: kommunen@lillaedet.se  Telefon: 0520-65 95 00 

www.lillaedet.se är Lilla Edets kommuns offentliga webbplats.  |  Om webbplatsen »   Om cookies »