Lilla Edets kommun - startsida
Publicerad: 2017-11-13
Senast uppdaterad: 2017-11-14

Trafikstörningar i Göteborgsområdet 16-17 november

Det blir stora trafikstörningar i samband med EU-toppmötet den 16-17 november, då Europas stats- och regeringschefer kommer till Göteborg. Följ polisens rekommendationer för att undvika de mest kritiska tiderna, var ute i god tid och följ aktuell trafikinformation.

​Undvik helst Göteborgstrafiken under dessa dagar om det är möjligt. Måste du ut och färdas i den så var ute i mycket god tid.

Polisen stänger av två områden vid Gothia Towers vid Korsvägen och på Eriksberg från morgonen den 15 november.

Medan polisen eskorterar personer till och från Landvetter och inom centrala Göteborg stängs trafiken av. Exakta tider och färdvägar meddelas av säkerhetsskäl inte i förväg.
Under toppmötet kommer stats- och regeringschefer, arbetsmarknadens parter och andra nyckelaktörer att mötas för att diskutera hur man kan främja rättvisa jobb och tillväxt.

För mer detaljerad information

Polisens rekommendationer Länk till annan webbplats.Frågor och svar från trafikkontoret, Göteborg Stad Länk till annan webbplats.Följ trafikläget via trafikradion, www.trafikverket.se Länk till annan webbplats. och www.trafiken.nu Länk till annan webbplats.Kollektivtrafiken, www.vasttrafik.se Länk till annan webbplats.
 Läs också: Mobila poliskontoret i Lilla Edet stängt torsdagen den 16 november.
Lilla Edets kommun - länk till startsida

Besöksadress: Järnvägsgatan 12, Lilla Edet  Postadress: 463 80 Lilla Edet
E-post: kommunen@lillaedet.se  Telefon: 0520-65 95 00 

www.lillaedet.se är Lilla Edets kommuns offentliga webbplats.  |  Om webbplatsen »   Om cookies »