Lilla Edets kommun - startsida
Publicerad: 2018-05-21
Senast uppdaterad: 2018-05-21

Södra Bohusläns Räddningstjänstförbund söker brandman i beredskap

Södra Bohusläns Räddningstjänstförbund område Lilla Edet söker kvinnor och män som vid sidan av sitt ordinarie arbete vill göra en viktig samhällsinsats som brandman i beredskap. Är du personen de söker? Eller känner du någon som skulle passa för arbetet som du kan tipsa? Välkommen på informationskväll på brandstationen.

Vi söker dig som vid sidan av ditt ordinarie arbete vill göra en viktig samhällsinsats. Att vara brandman i beredskap eller som det förr hette – deltidsbrandman, innebär att du vid sidan av ditt ordinarie arbete har beredskap efter ett varierande schema. Vi försöker att anpassa beredskapen efter dina önskemål. Kan du enbart hålla beredskap dagtid eller kvällar, nätter eller helger försöker vi att anpassa din beredskap utifrån det. 

Ett mångsidigt och spännande jobb

Brandman i beredskap är ett givande, spännande och mångsidigt jobb. Du kommer i kontakt med människor i olika situationer, du arbetar tillsammans med kollegor i ett lag och får ett väldigt varierande arbete.

Södra Bohusläns Räddningstjänstförbunds webbplatslänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster kan du läsa mer om hur det är att arbeta som brandman i beredskap, vilken utbildning du får och mycket annat! Du är dessutom alltid välkommen att ringa oss så kan vi förklara mer.

Är brandman i beredskap något som kan passa dig eller någon du känner? Vi söker kontinuerligt efter brandmän i beredskap. Vill du bli en av oss? Tveka inte utan skicka in en intresseanmälan!länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Informations- och prova-på-kväll på brandstationen i Lilla Edet

Tisdag 22 maj har Räddningstjänsten informations- och prova-på-kväll på brandstationen i Lilla Edet kl. 17-19. Välkommen till Mårten Torsgatan 23, Lilla Edet.

 

Hoppas vi ses!

Lilla Edets kommun - länk till startsida

Besöksadress: Järnvägsgatan 12, Lilla Edet  Postadress: 463 80 Lilla Edet
E-post: kommunen@lillaedet.se  Telefon: 0520-65 95 00 

www.lillaedet.se är Lilla Edets kommuns offentliga webbplats.  |  Om webbplatsen »   Om cookies »