Lilla Edets kommun - startsida
Publicerad: 2019-03-05
Senast uppdaterad: 2019-03-05

Skönhetsbaren nyinvigdes på Göteborgsvägen 6

Kommunalråden Julia Färjhage (C), Anette Fransson (S) och handelsutvecklare Ylva Laudon uppvaktade Camilla Nyqvist och Camilla Lagergren. (Från vänster: Anette Fransson, Camilla Nyqvist, Camilla Lagergren, Julia Färjhage, Ylva Laudon.)

Fredag 1 mars nyinvigdes Skönhetsbaren i nya lokaler. Nu hittar du Skönhetsbaren på Göteborgsvägen 6. Hit kan du komma för att få vackra fransar, ett vackert hårsvall eller för att klippa dig. Kommunalråden och FöretagsCentrum besökte Skönhetsbaren för att uppvakta.

Camilla Nyqvist drev tidigare Skönhetsbaren i gemensamma lokaler med ett annat företag i Lilla Edet. Nu har företaget flyttat in i egna lokaler på Göteborgsvägen 6, i samma hus som Edet Rör. Skönhetsbaren har också fått ett nytillskott i Camilla Lagergren, som också är delägare i företaget.

 

Både Camilla och Camilla är utbildade frisörer och fransstylister med flera års yrkeserfarenhet. Camilla Lagergren kommer närmast från Göteborg, där hon arbetat på en salong. Hon är nyinflyttad i kommunen och egentligen föräldraledig nu, men arbetar ändå deltid med att starta upp företaget i de nya lokalerna. De berättar att de haft ett gott samarbete med Edet Rör i samma hus och också fått hjälp och tips av dem.

 

— Vi har renoverat lokalerna rejält. Det har varit mycket jobb, men nu börjar allt bli klart. Nu är det bara trevliga inredningsdetaljer kvar.

Båda två tar med sig gamla kunder in i det nya företaget. Camilla Nyqvist har kunder som kommer både från Trollhättan och Älvängen och Camilla Lagergren har kunder ända nere från Göteborg. Självklart hoppas de också på många nya kunder och kommer att marknadsföra sig lokalt under våren.

— Både jag och Camilla har samma tänk som företagare och samma smak. Det gör att vi har lätt att komma överens om saker. Vi vill att kunderna ska känna sig bortskämda när de kommer till oss. Till exempel ska vi alltid försöka bjuda på något lyxigt, som en liten dessert, pralin eller varför inte ett glas bubbel? Känslan av att behandlingen är en lyxig stund är jätteviktig för oss, säger Camilla Nyqvist. 

Under fredagskvällen 1 mars bjöds det in till invigningsfest och mingelparty i de nya lokalerna. Alla som kom fick med sig en kasse laddad med lite gott och blandat; prover på produkter, reklam, produktinformation, godis och annat trevligt.

Vi önskar Skönhetsbaren lycka till!

Lilla Edets kommun - länk till startsida

Besöksadress: Järnvägsgatan 12, Lilla Edet  Postadress: 463 80 Lilla Edet
E-post: kommunen@lillaedet.se  Telefon: 0520-65 95 00 

www.lillaedet.se är Lilla Edets kommuns offentliga webbplats.  |  Om webbplatsen »   Om cookies »