Lilla Edets kommun - startsida
Publicerad: 2018-08-16
Senast uppdaterad: 2018-08-17

Regnbågspyssel med Kreativa Karin

Kreativa Karin kom till Folkets Hus i Lilla Edet och dukade upp till en riktig pysselfest.

Folkets hus fylldes idag av kreativa händer, redo att pyssla tillsammans med Kreativa Karin. Strumpor, pärlor och mycket annat i härliga färger fanns på plats för att skapa molnmobiler, halsband, armband och gosedjur.

Kreativa Karin är ett riktigt pysselproffs, hon har bland annat medverkat i TV4 Nyhetsmorgon, Superskaparna. Idag gästade hon Folkets hus i Lilla Edet där hon hjälpte deltagarna att skapa sina egna konstverk.

 

Detta är första året som Karin har regnbågstema på sina workshops och tycker det är väldigt positivt.

Jag tycker pyssel och Pride är en perfekt kombination bland annat på grund av alla fantastiska färger och för att alla mår bra av att pyssla, det är prestigelöst så det finns något för alla, berättar Karin.

Louise och Andrijana Durovic pärlar på en av pysselstationerna.

Karins bästa pysseltips är att använda sig av material som är lättillgängligt och inte kostar som till exempel toalettrullar och kottar. Andrijana Durovic, en av besökarna under pysslet betonar att det är en av sakerna som gör Karin så duktig, att hon skapar pyssel som alla har råd med.

 

Det bästa pysslet idag var gosedjuren, de vill jag göra hemma också, berättar Louise Durovic. Hennes mamma Andrijana intygar att det kan de att göra, det behövs ju bara en strumpa!

Ett av de färgglada pysselborden under dagen.

Under pysslet delades även lotter ut till alla deltagarna där vinsten var en av hennes tre pysselböcker, något som uppskattades av alla deltagarna.

 

Hon avslutar med att berätta att hon gärna vill försöka hinna med att gå med i Prideparaden i Göteborg under helgen.

 

Regnbågspysslet är inspirerat av EuroPride som pågår i Göteborg hela veckan. Alla kommuner i Göteborgsregionen har olika aktiviteter kopplade till EuroPride under sommaren.

 

Läs mer om aktiviteter under veckan

Lilla Edets kommun - länk till startsida

Besöksadress: Järnvägsgatan 12, Lilla Edet  Postadress: 463 80 Lilla Edet
E-post: kommunen@lillaedet.se  Telefon: 0520-65 95 00 

www.lillaedet.se är Lilla Edets kommuns offentliga webbplats.  |  Om webbplatsen »   Om cookies »