Lilla Edets kommun - startsida
Publicerad: 2016-03-01
Senast uppdaterad: 2016-03-01

Ny butik har öppnat i Lilla Edets centrum

Andreas Erkenfjord och Christoffer Larsson från Urban Republic tog emot blommor och diplom från kommunalråden Ingemar Ottosson och Julia Färjhage.

Idag öppnade butiken Urban Republic Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. i Lilla Edets centrum på Storgatan 8. Det är en efterlängtad klädbutik som drar igång. Urban Republic startade under förra året med en webshop och utökar nu med en butik i Lilla Edets centrum.

— Idag har vi killkläder i butiken men ambitionen är att växa och så småningom även ta in tjejkläder. Kläderna har en modern street-stil med mycket färg. Kom gärna in och besök oss! säger Christoffer Larsson, ägare av Urban Republic.

Han fortsätter:

— Jag hoppas såklart att fler butiker snart öppnar i Lilla Edet med både kläder, skor och annat. Här hittade vi den perfekta butikslokalen för oss.

De som arbetar i butiken är Christoffer Larsson, Kim Larsson, Sofia Larsson och Andreas Erkenfjord. Butikens öppettider är måndag-fredag 10-18 och lördag 10-14. På baksidan av butiken finns en ramp så att du som är rullstolsburen kan besöka butiken.  

Killkläder med en modern stil och mycket färg finns i butiken.

Lilla Edets kommun - länk till startsida

Besöksadress: Järnvägsgatan 12, Lilla Edet  Postadress: 463 80 Lilla Edet
E-post: kommunen@lillaedet.se  Telefon: 0520-65 95 00 

www.lillaedet.se är Lilla Edets kommuns offentliga webbplats.  |  Om webbplatsen »   Om cookies »