Lilla Edets kommun - startsida
Publicerad: 2019-04-25
Senast uppdaterad: 2019-04-25

Normdens Tandvård och Estetik har slagit upp portarna i Göta

Tandläkare Cigdem Reijer på Normdens Tandvård och Estetik hittar du på Tegelgatan 20 i Göta.

På Tegelgatan 20 i Göta finns sedan några månader tillbaka en ny tandläkarmottagning, Normdens Tandvård och Estetik. Kliniken drivs av tandläkare Cigdem Reijer och mottagningen har vanligtvis öppet mellan kl. 12-20 på vardagar och halvdagar på lördagar.

— Mina tider kompenserar Folktandvårdens tider, de har oftast öppet under kontorstid. Mina tider kan upplevas som lite mer flexibla för patienter om det är fullt upp på dagarna.

Normdens tandvård avlastar också Folktandvården med akuttandvård när deras egna tider inte räcker till, samt med patienter med funktionsnedsättning. Mottagningen är nybyggd invändigt, elegant och fräsch, tillgänglighetsanspassad och ligger på markplan. Det finns inga trappor eller besvärliga trösklar och kundparkering finns precis utanför dörren.

— Jag ville skapa något eget och strävar efter att de som besöker mig ska få en bra kundupplevelse. Det ska vara lätt att ta sig hit och atmosfären ska vara välkomnande och lugn. För mig är det till exempel viktigt att det inte luktar tandläkarmottagning när man kommer in genom dörren. Med god ventilation och lukta-gott produkter är det fullt möjligt att komma bort från det, säger Cigdem.

Driver sitt företag själv

Hon berättar att många tror att det är dyrare att gå till en privat tandläkare, men att hon håller samma priser som Folktandvården. Eftersom Cigdem driver sitt företag själv utan anställda går det bra, tack vare det ersättningssystem som för tandvård som utbetalas av Försäkringskassan.

 

Skönhetsbehandlingar

Normdens Tandvård och Estetik utför också skönhetsbehandlingar i form av tandblekningar och fillers på läpparna.

Besök Normdens Tandvård och Estetik på Facebook. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Kommunalråd Julia Färjhage (till vänster) och handelsutvecklare Ylva Laudon (till höger) på besök hos Normdens Tandvård och Estetik för att uppvakta.

Lilla Edets kommun - länk till startsida

Besöksadress: Järnvägsgatan 12, Lilla Edet  Postadress: 463 80 Lilla Edet
E-post: kommunen@lillaedet.se  Telefon: 0520-65 95 00 

www.lillaedet.se är Lilla Edets kommuns offentliga webbplats.  |  Om webbplatsen »   Om cookies »