Lilla Edets kommun - startsida
Publicerad: 2020-11-17
Senast uppdaterad: 2020-11-17

Mer stjärnljus i Lilla Edet och Lödöse i år

Snart sätts vinterbelysningen i Lilla Edet och Lödöse upp. Lagom till första advent kommer stjärnorna att lysa upp vintermörkret. I år blir de nästan dubbelt så många!

Förklaringen till att vinterbelysningen byggs ut i år är att den populära julmarknaden som brukar äga rum i Folkets Hus tyvärr blir inställd, tillsammans med flertalet evenemang som tidigare i år också blivit inställda. Men vi hoppas att julkänslan ändå ska infinna sig och att fler stjärnor som lyser upp ska glädja våra invånare och företagare!

 

Förra året fanns belysning i 16 stolpar i Lilla Edets centrum - i år blir det totalt 30 stolpar som pryds av stjärnor. I Lödöse centrum går man från sex till tio stjärnor. Bakom vinterbelysningen står företagarföreningen FöretagsCentrum, dess Handelsförening och Lilla Edets kommun. Detta innebär att installationen av belysningen bekostas gemensamt av förening, företagare och kommun.

 

— Vi är glada att kunna få så många fler stjärnor i år och vi hoppas att hinna få upp alla stjärnorna lagom till advent, men eftersom allt är lite upp och ner just nu får vi ha överseende med att det kan bli förseningar, säger Ylva Laudon, handelsutvecklare, FöretagsCentrum.

Lilla Edets kommun - länk till startsida

Besöksadress: Järnvägsgatan 12, Lilla Edet  Postadress: 463 80 Lilla Edet
E-post: kommunen@lillaedet.se  Telefon: 0520-65 95 00 

www.lillaedet.se är Lilla Edets kommuns offentliga webbplats.  |  Om webbplatsen »   Om cookies »