Lilla Edets kommun - startsida
Publicerad: 2021-07-23
Senast uppdaterad: 2021-07-23

Malin Krantz slutar som kommunchef i Lilla Edets kommun

Kommunchef Malin Krantz slutar sin anställning i Lilla Edets kommun vid årsskiftet. Hon går vidare till en tjänst som kommundirektör i Uddevalla kommun.

— Malin har varit en verklig tillgång och uträttat mycket under sin tid som kommunchef i Lilla Edets kommun. Omställningsarbetet har haft hög takt och gett god effekt under hennes ledning. Det har väldigt roligt att arbeta tillsammans med Malin och nu lyckönskar vi henne till hennes nya utmaningar, säger Julia Färjhage, kommunstyrelsens ordförande.

— Det har varit en fantastisk tid här i Lilla Edets kommun! Tillsammans har vi gjort stora förändringar under en relativt kort tid och detta samtidigt under en pågående pandemi. Jag kommer att vara kvar i drygt fem månader och under denna tid kommer vi att hinna uträtta ännu mer och samtidigt få tid att säkerställa att en ny kommunchef finns på plats som tillsammans med er kan fortsätta att driva kommunens utveckling. Jag har känt mig välkommen sedan dag ett och det har varit väldigt roligt att jobba tillsammans med er. Jag önskar er all lycka i ert fortsatta arbete med att utveckla Göta älvdalens pärla, säger Malin Krantz.

Malins sista arbetsdag i Lilla Edets kommun blir 31 december. Efter sommarsemestrarna startar rekryteringen av en ny kommunchef.

Lilla Edets kommun - länk till startsida

Besöksadress: Järnvägsgatan 12, Lilla Edet  Postadress: 463 80 Lilla Edet
E-post: kommunen@lillaedet.se  Telefon: 0520-65 95 00 

www.lillaedet.se är Lilla Edets kommuns offentliga webbplats.  |  Om webbplatsen »   Om cookies »