Lilla Edets kommun - startsida
Publicerad: 2016-11-15
Senast uppdaterad: 2016-11-15

Lysande stjärnor i Lödöse och Lilla Edet

I år kommer vi att mötas av vinterbelysning i form av lysande stjärnor i Lödöse. Detta är en vidareutveckling av vinterbelysningen som sattes upp i Lilla Edet förra året.

Det är tack vare fastighetsägarna Sven Karlsson, Gekå Fastigheter, Lars Hansson, ICA Matkassen och Lars Wijkmark, Leifab som detta gjorts möjligt. Sex stycken stjärnor ska sättas upp runt torget i Lödöse. De tre företagen sponsrar kostnaden för elinstallationen i varje lyktstolpe på 3 500 kronor styck.

Förra vintern fick Lilla Edets centrum ny vinterbelysning i form av snöflingor som bekostades av Företagscentrum. Tyvärr visade det sig att snöflingorna inte höll måttet. De har reklamerats och byts nu i stället ut till varmvita stjärnor. De är likadana som de stjärnor som nu sätts upp i Lödöse.

— Vi är glada för att våra fastighetsägare och handlare gör detta möjligt och att det blir vinterbelysning även i Lödöse. Tanken är att vinterbelysningen ska utökas i framtiden, säger Ylva Laudon, handelsutvecklare på Företagscentrum.

Lilla Edets kommun - länk till startsida

Besöksadress: Järnvägsgatan 12, Lilla Edet  Postadress: 463 80 Lilla Edet
E-post: kommunen@lillaedet.se  Telefon: 0520-65 95 00 

www.lillaedet.se är Lilla Edets kommuns offentliga webbplats.  |  Om webbplatsen »   Om cookies »