Lilla Edets kommun - startsida
Publicerad: 2020-03-20
Senast uppdaterad: 2020-03-24

Lördagsstängt på biblioteket i Lilla Edet när familjelördagen 28 mars ställs in

Den kommande familjelördagen 28 mars på biblioteket i Lilla Edet ställs in som en försiktighetsåtgärd för att minska smittspridning. Detta innebär att biblioteket även kommer att vara stängt för besökare under samma dag.

Igår beslutades att ställa in den kommande familjelördagen 28 mars. Det är ännu inte beslutat angående vårens två sista familjelördagar som äger rum 25 april och 23 maj. Information om detta kommer längre fram. Även Öppna bibblan som är ett samarbete med Öppna förskolan är inställt på måndag 23 mars.


Förändrade bemannade tider i Lödöse

Öppettiderna på Lödöse bibliotek kommer att vara som vanligt men på grund av personalbrist kommer de bemannade tiderna att vara sporadiska. Du kan använda biblioteket som vanligt genom självservice.


Låna böcker hemifrån

Du kan låna om och reservera böcker hemifrån, det gör du genom att logga in via biv.se Länk till annan webbplats.. Du kan även låna både ljudböcker och e-böcker direkt hemifrån i soffa. Läs mer och låna böcker här.  Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.


Har du planerat att vara med på ett evenemang?

Har du planerat in att vara med på ett evenemang rekommenderar vi att du alltid dubbelkollar informationen i evenemangskalendern på lillaedet.se/evenemang, där kan du läsa eventuella förändringar.


Du hittar mer information om hur kommunen arbetar kring coronaviruset/sjukdomen covid-19 och inställda kommunala evenemang på samlingssidan lillaedet.se/corona

Lilla Edets kommun - länk till startsida

Besöksadress: Järnvägsgatan 12, Lilla Edet  Postadress: 463 80 Lilla Edet
E-post: kommunen@lillaedet.se  Telefon: 0520-65 95 00 

www.lillaedet.se är Lilla Edets kommuns offentliga webbplats.  |  Om webbplatsen »   Om cookies »