Lilla Edets kommun - startsida
Publicerad: 2018-03-12
Senast uppdaterad: 2018-03-12

Lilla Edets kommun på plats vid Inwestmässan på Högskolan Väst

Lilla Edets kommun fanns på plats vid Inwestmässan på Högskolan Väst i Trollhättan. På bild: Mia Arvidsson och Andreas Nyhus från personalavdelningen.

Det var många studenter som besökte arbetsmarknadsdagarna Inwest som Högskolan Väst i Trollhättan anordnade 7-8 mars. Här fick studenter tillsammans med offentliga arbetsgivare och företag möjlighet att knyta värdefulla kontakter inför framtiden.

Dagarna under Inwest är ett bra tillfälle för både studenter och utställare att visa upp sig och nätverka oavsett om man är ute efter jobb, praktikplats, personal eller söker framtida samarbeten inför till exempel examensarbeten. Den första dagen var inriktad mot offentlig sektor och dag två mot det privata näringslivet. Mässdagarna erbjöd också föreläsningar, mingel och fika.


Lilla Edets kommun fanns representerade under dagen för offentlig sektor tillsammans med flera andra kommuner, myndigheter och Västra Götalandsregionen.

 

— Vi söker personal generellt. Vi har alltid lediga tjänster ute, berättar personalstrateg Andreas Nyhus på Lilla Edets kommun. Men vi söker också sommarpersonal och många studenter behöver ju sommarjobb.

 

Kommunen söker sommarpersonal

Andreas berättar vidare att sommarpersonal främst behövs inom områdena vård och omsorg. På Högskolan Väst läser också många studenter utbildningar med vårdinriktningar, så de var en naturlig målgrupp för kommunen att nå ut till.

 

— Det är verksamheterna äldreomsorg, individ- och familjeomsorg, funktionshinderverksamhet, pedagogisk verksamhet och kök där det främst behövs sommarpersonal som kan arbeta under semesterperioden.

 

Läs mer om sommartjänsterna och gör din ansökan

Många studenter passade på att besöka mässan och det minglades mellan montrarna.

Lilla Edets kommun - länk till startsida

Besöksadress: Järnvägsgatan 12, Lilla Edet  Postadress: 463 80 Lilla Edet
E-post: kommunen@lillaedet.se  Telefon: 0520-65 95 00 

www.lillaedet.se är Lilla Edets kommuns offentliga webbplats.  |  Om webbplatsen »   Om cookies »