Lilla Edets kommun - startsida
Publicerad: 2019-03-13
Senast uppdaterad: 2019-03-14

LEA vill träffa dig!

På bilden ser vi LEAs grundare Caitlin Holmblad, Delal Gümüscü, Pelda Gümüscü och Johan Hedlund.

Nu på lördag finns LEA, Lilla Edets Arrangörsgrupp på plats i centrala Lilla Edet, för att möta Lilla Edetborna, gammal som ung. Målet är att få inspiration och prata med invånare som vill bidra med idéer och delta till att fylla en härlig festival i maj. Kom och möt LEA och bidra till att ”liva” upp Lilla Edet!

LEA bildades som ett steg i utbildningen Ung festivalarrangör, ett samarrangemang mellan Kultur i Väst och Lilla Edets kommun. Gruppen består idag av fyra medlemmar och välkomnar fler medlemmar. Nu planerar gruppen en festival som går av stapeln i maj. Målet är att sätta färg på Lilla Edetbornas vardag, nå ut till fler ungdomar och låta dem ta mer plats och engagera sig i nöjesaktiviteter. Vad innehållet kommer att bli är ännu inte spikat men det utlovas en färgstark folkfest för alla åldrar.


Kickoff

Nu på lördag 16 mars anordnar LEA en kickoff för att berätta om sitt arbete, väcka intresse och locka till sig fler deltagare. Dagen startar kl. 14 vid busstationen i centrala Lilla Edet. Målet är att engagera och involvera fler kommuninvånare att bidra till ett levande samhälle!


– Vi vill locka besökare, funktionärer eller folk som är duktiga på alla laga mat eller har något att visa upp. Alla både företag och privatpersoner kan vara med, säger Caitlin Holmblad en av personerna bakom LEA.


Eldslukare på plats

När klockan slår 16.00 vandrar gruppen med sin maskot till torget för att fortsätta uppstartskvällen. Eldslukaren Gabriel Drakefall, eldkonstgruppen Pyrox och föreningen Nördimperiet från Trollhättan kommer vara med på torget under kvällen.

LEA vill bli fler, alla som vill liva upp Lilla Edet är välkommen att bli medlem!


Nyfiken och vill veta mer? Kika på in LEAs sociala medier:

Instagram - @le.arrangorsforening,

facebook.se/Lillaedetsarrangorsforening

Lilla Edets kommun - länk till startsida

Besöksadress: Järnvägsgatan 12, Lilla Edet  Postadress: 463 80 Lilla Edet
E-post: kommunen@lillaedet.se  Telefon: 0520-65 95 00 

www.lillaedet.se är Lilla Edets kommuns offentliga webbplats.  |  Om webbplatsen »   Om cookies »