Lilla Edets kommun - startsida
Publicerad: 2021-05-12
Senast uppdaterad: 2021-05-12

Lars Klevensparr blir tillförordnad förbundsdirektör för SBRF

Lars Klevensparr (vänster), tillförordnad förbundsdirektör SBRF. Peter Johansson (höger), tllförordnad biträdande förbundsdirektör SBRF.

Lars Klevensparr, förbundsdirektör för Räddningstjänsten Storgöteborg (RSG) blir, vid sidan av sin ordinarie tjänst, tillförordnad förbundsdirektör för Södra Bohusläns Räddningstjänstförbund (SBRF). Peter Johansson, idag enhetschef vid Myndighetsavdelningen på RSG blir tillförordnad biträdande förbundsdirektör för SBRF. Uppdragen är tidsbegränsade.

— Det är glädjande att få en så välmeriterad förbundsledning. Vi har stort kunnande och mycket engagemang bland medarbetarna inom SBRF, med denna förstärkning av ledningen kommer vi att stå väl rustade, säger Agneta Pettersson Bell, ordförande för SBRF sedan årsskiftet.


— Om vi på RSG kan bidra och hjälpa vår granne i norr, SBRF, så känns det både viktigt och angeläget. SBRF:s medarbetare besitter givetvis hög kompetens och har de flesta svar internt. Min förhoppning är goda och konstruktiva samtal med personal, fackliga företrädare och politiker, säger Lars Klevensparr.


Ta del av SBRF:s pressmeddelande i sin helhet Länk till annan webbplats.

Lilla Edets kommun - länk till startsida

Besöksadress: Järnvägsgatan 12, Lilla Edet  Postadress: 463 80 Lilla Edet
E-post: kommunen@lillaedet.se  Telefon: 0520-65 95 00 

www.lillaedet.se är Lilla Edets kommuns offentliga webbplats.  |  Om webbplatsen »   Om cookies »