OBS! Denna artikel är äldre än sex månader och innehållet kanske inte är aktuellt längre.

Frukostmöte med tema digital närvaro under näringslivsveckan

Personer sitter vid bord och tittar på en kvinnlig föreläsare framför en skärm.

Under näringslivsveckan bjöds kommunens företagare in till ett frukostmöte med tema: ”Syns du inte finns du inte” - och det gäller även i den digitala världen!

På onsdagsmorgonen samlades ett 20-tal företagare på Lilla Edets Bryggeri restaurang för att ta del av en föreläsning som innehöll ett smörgåsbord av kunskap inom ämnet digital närvaro och marknadsföring. Att som företagare finnas och synas digitalt har aldrig varit så viktigt som nu - 98 procent av alla invånare i Sverige har i dag tillgång till internet, 90 procent har en smartphone och 92 procent av oss nätshoppar.

Föreläsare var Anne Skaug Andersson. Anne har lång erfarenhet av försäljning och affärsutveckling från en stark entreprenörsmiljö inom B2B-försäljning i ett internationellt bolag. Hon är även utbildad i digital marknadsföring, har erfarenhet från att driva e-handel och driver idag konsultbolaget Izip inom affärsutveckling och digitala tjänster.

Under mötet fick deltagarna även goda råd och tips på vägen och en föraning om hur framtiden med AI kan komma att förändra vår vardag.

En del av Näringslivsveckan

Nyheten är en del av Näringslivsveckan - en vecka med näringsliv och företagande i fokus. Näringslivsveckan pågår mellan 17-21 april. Läs mer om Näringslivsveckan.

Publicerad:

Senast uppdaterad:

Kategori: Näringsliv och arbete

Kontakt

Senaste nyheterna

  • Kvinnohänder skriver på en laptop. Bredvid ligger papper.
  • Fem personer står i solen utanför en verkstadsport och ler.

  • Företagsbesök hos LM Stålteknik AB

    Under näringslivsveckan besökte kommunalråd, kommunchef och kommunens näringslivsutvecklare företaget LM Stålteknik AB i Lödöse där de träff...
  • Man i halvbild utomhus.

  • Utvecklar VA-verksamheten med AI

    I Lilla Edets kommun pågår ett banbrytande projekt för att förbättra vatten- och avloppsinfrastrukturen. Nya teknologier utforskas och testa...