Lilla Edets kommun - startsida
Publicerad: 2017-11-15
Senast uppdaterad: 2017-11-15

Grattis till företagen i Lilla Edets kommun!

Det går bra för företagen i Lilla Edets kommun! I dag kammade företagen hem tredje platsen i Västra Götaland utav årets upplaga av Bästa Tillväxt.

Priset Bästa Tillväxt delas ut av kreditupplysningsföretaget Syna varje år till de kommuner i varje län där företagen haft den bästa tillväxten inom områdena omsättning, vinst och antalet anställda mellan de två senaste boksluten.

Företagen i kommunen växer och går bra

En bred tillväxt för företagen skapar stabila regioner. Bästa Tillväxt bygger på fakta och fungerar därför som en värdemätare på stabil utveckling. Det Syna kan konstatera är att företagen i Lilla Edets kommun är inne i en fas då många växer och går bra.Carlos Rebelo Da Silva, kommunalråd, är glad över företagarnas pris:— Förra året fick vi fjärdepriset och nu är vi på pallplats. Detta är en indikator som tydligt visar att företagen i vår kommun arbetar på ett klokt sätt och klarar av att fortsätta växa – detta parallellt med att många vill flytta till Lilla Edet. Att växa är både kul och utmanande och den här typen av positiva signaler stärker oss i arbetet!På första plats i Bästa Tillväxt i Västra Götaland kom företagen i Karlsborgs kommun och på andra plats Ale kommun.Här kan du läsa mer om Bästa Tillväxt. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.
Lilla Edets kommun - länk till startsida

Besöksadress: Järnvägsgatan 12, Lilla Edet  Postadress: 463 80 Lilla Edet
E-post: kommunen@lillaedet.se  Telefon: 0520-65 95 00 

www.lillaedet.se är Lilla Edets kommuns offentliga webbplats.  |  Om webbplatsen »   Om cookies »