Lilla Edets kommun - startsida
Publicerad: 2019-10-03
Senast uppdaterad: 2019-10-03

Future Skills – för dig som söker jobb eller studerar

Foto: Helena Amundsson, Göteborgsregionen

Torsdag 10 oktober erbjuder mässan Gymnasiedagarna och Future Skills flera aktiviteter som riktar sig till dig som söker jobb, vill byta karriär, studerar på sfi eller läser på komvux. Här kan du lära dig mer om möjligheterna på arbetsmarknaden och få inspiration till framtida yrkesplaner.

Gymnasiedagarna och Future Skills, som arrangeras 8-10 oktober på Svenska Mässan i Göteborg, är en mötesplats för dig som ska göra ett studie- eller yrkesval. Under ett och samma tak får du chans att möta representanter från såväl gymnasieskolor i Göteborgsregionen som skolor med riksintag och representanter från regionens branscher, företag, organisationer och offentlig sektor.


Här kan du få svar på frågor som: Vilka branscher och yrken finns nu och i framtiden? Vilka utbildningar krävs för olika yrken? Vilka kompetenser behöver jag?

Fokus på dig som söker jobb, vill byta karriär, studerar på sfi eller komvux

Mässan är indelad i två sektioner; en där du får lära dig mer om olika yrken, företag och branscher och en där du träffar gymnasieskolor. På båda sektionerna finns studie- och yrkesvägledare på plats. Och torsdag 10 oktober arrangeras en rad aktiviteter som riktar sig till dig som söker jobb, vill byta karriär, studerar på sfi eller läser på komvux.


Klicka här Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. för att läsa mer om vad du kan ta del av under torsdagen på Future Skills.

Lilla Edets kommun - länk till startsida

Besöksadress: Järnvägsgatan 12, Lilla Edet  Postadress: 463 80 Lilla Edet
E-post: kommunen@lillaedet.se  Telefon: 0520-65 95 00 

www.lillaedet.se är Lilla Edets kommuns offentliga webbplats.  |  Om webbplatsen »   Om cookies »