Lilla Edets kommun - startsida
Publicerad: 2021-10-06
Senast uppdaterad: 2021-10-06

Företagsbesök hos Nails by Frida och Disponentvillan Lilla Edet

Frida Lövberg driver Nails by Frida.

Frida Lövberg (höger i bild) driver Nails by Frida. Här tillsammans med kommunalråd Julia Färjhage (till vänster), som delade ut ett diplom.

Under hela Näringslivsveckan 4-8 oktober uppmärksammar vi kommunens näringsliv på olika sätt. Varje dag presenterar vi några företag som nyligen fått företagsbesök från FöretagsCentrum och kommunalråd.

Nails by Frida

Frida Lövberg som driver Nails by Frida Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. är utbildad nagelterapeut med vidareutbildningar inom teknik och design. FöretagsCentrum och kommunalråd Julia Färjhage passade på att hälsa på i hennes fina salong i Lilla Edet.


Under företagsbesöket rörde samtalen hennes verksamhet, hur det är att driva eget företag som kvinna och mamma och att brinna för det man gör.

Tre snabba frågor till Frida Lövberg

Vad har du på gång just nu?

Just nu är det mycket fokus på höstliga designer, vilket innebär kreativitet som flödar mellan mig och mina kunder. Ingen kund är den andra lik, vilket gör alla mina dagar så olika – det är fantastiskt kul! Sedan har jag även tankar på mer försäljning inom min verksamhet, till exempel så hade jag velat sälja härliga doftljus, smycken samt skönhetsprodukter.


Hur ser du på framtiden för ditt företag i Lilla Edet?

Jag trodde ärligt inte att det fanns så många personer i Lilla Edet som ville fixa sina naglar på både händer och fötter. Detta för mig är otroligt roligt, så därför ser jag ljust på framtiden och hoppas såklart att man fortsätter att stötta småföretagare i sin egen kommun.


Vad har du för motto?

Hos mig är kvalitet, noggrannhet samt hållbarhet till ett bra pris det viktigaste. 

Disponentvillan Lilla Edet

Helena Hessle (i mitten) driver Disponentvillan Lilla Edet. Här tillsammans med kommunalråd Julia Färjhage (till vänster) och Kajsa Jernqvist, näringslivsutvecklare Lilla Edets kommun (till höger).

Helena Hessle (i mitten) driver Disponentvillan Lilla Edet. Här tillsammans med kommunalråd Julia Färjhage (till vänster) och Kajsa Jernqvist, näringslivsutvecklare Lilla Edets kommun (till höger).

Helena och Daniel Hessle letade efter en fastighet att köpa under en längre period innan de tog över Disponentvillan Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. i våras. Under sommaren har villan hyrts ut veckovis, men nu är det dags för konferenser, bröllop och andra bokningar!


Under företagsbesöket blev det först en rundvandring i det fina huset och samtalet efteråt handlade om framtidsplaner, att starta företag, att bedriva social verksamhet men också om vildsvin, parkeringsplatser, detaljplaner, den digitala turistbyrån vastsverige.com Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. och lite till!

Tre snabba frågor till Helena Hessle

Vad har ni på gång just nu?

Vi förbereder för olika tillställningar på Disponentvillan.


Hur ser du på framtiden för ert företag i Lilla Edet?

Jag ser ljust på framtiden i Lilla Edet. Det har börjat bra!


Vad har du för motto?

Man kan inte veta att det är omöjligt om man inte försöker.

Lilla Edets kommun - länk till startsida

Besöksadress: Järnvägsgatan 12, Lilla Edet  Postadress: 463 80 Lilla Edet
E-post: kommunen@lillaedet.se  Telefon: 0520-65 95 00 

www.lillaedet.se är Lilla Edets kommuns offentliga webbplats.  |  Om webbplatsen »   Om cookies »