Lilla Edets kommun - startsida
Publicerad: 2020-06-18
Senast uppdaterad: 2020-06-18

Coop hälsades välkommen

För några veckor sedan slog nya Coop Lilla Edet upp portarna. Lokalen hyste tidigare en annan livsmedelskedja, men efter bara tre dagars ombyggnad såg en ny, fräsch Coopbutik dagens ljus. I tisdags hälsade kommunalråd Julia Färjhage och FöretagsCentrum välkommen.

Sortimentet rymmer hela 5 000 artiklar och det finns ett brett och varierat utbud av varor till bra priser. Coop Lilla Edet är en av Coops lågprisbutiker och har varit välbesökt sedan de öppnade.

I tisdags fick butiken besök av kommunalråd Julia Färjhage, samt av Kajsa Jernqvist och Ylva Laudon på FöretagsCentrum som hälsade Coop välkommen till Lilla Edet. Under rådande omständigheter skedde uppvaktningen utomhus.

Kaisa Hiir är butikschef på Coop Lilla Edet. Kaisa Hiir har en bakgrund inom livsmedelsbranschen och har bland annat arbetat på Netto i Älvängen.


– Vi har fått ett väldigt positivt mottagande av kunderna sedan vi öppnat. Kunderna känner också igen personalen som är densamma som tidigare, säger Kaisa. Något som jag märker är att kunderna köper mer svenskproducerat, Coops egna varor och mer ekologiska alternativ än tidigare.


Vi hälsar Coop välkommen till Lilla Edet och önskar dem lycka till!

Lilla Edets kommun - länk till startsida

Besöksadress: Järnvägsgatan 12, Lilla Edet  Postadress: 463 80 Lilla Edet
E-post: kommunen@lillaedet.se  Telefon: 0520-65 95 00 

www.lillaedet.se är Lilla Edets kommuns offentliga webbplats.  |  Om webbplatsen »   Om cookies »