Lilla Edets kommun - startsida
Publicerad: 2017-08-16
Senast uppdaterad: 2017-08-16

Bygg ert drömhus på Ström

Bodagen 2017

Cecilia Friberg, mark- och exploateringschef, och Andreas Thorstensson, mark- och exploateringschef, träffar du på Bodagen.

Söndag 20 augusti välkomnar Lilla Edets kommun alla hussugna till Bodag. Då släpps 21 nya villatomter på Norra Stallgärdet på Ström till försäljning. Först till kvarn på plats är det som gäller för bokning av tomterna.

På Bodagen finns möjlighet att se de friliggande tomterna på plats samt att träffa representanter från kommunen, flertalet banker och husleverantörer som kan besvara frågor om hustyper, bygglov och ekonomi.– Intresset för tomterna på Ström är mycket stort och många har hört av sig och önskat göra en förhandsbokning. Men för att kunna boka sin tomt gäller det att vara här på söndag, säger Cecilia Friberg, mark- och exploateringschef.Stallgärdet ligger i Lilla Edet på västra sidan av Göta älv. Här finns förskola och skola, rekreationsområde och promenadavstånd till Lilla Edets centrum via en gångbro över Göta älv. Området är planerat för friliggande villor. Här ska också en lekplats anläggas. Tomternas storlek varierar mellan 800-1300 kvadratmeter.– Enligt byggrätten får husen byggas i två våningar och uppgå till 250 kvadratmeter inklusive garage. Priset ligger på 425 000-475 000 kronor beroende på tomtstorlek. Tillkommer gör anslutning för vatten, fiber och el, berättar Andreas Thorstensson, mark- och exploateringsingenjör.Efter att en tomt bokats ska ett köpeavtal vara upprättat inom fyra veckor. Därefter har man ett år på sig att komma igång med byggnationen.Välkommen till Bodagen söndag 20 augusti kl. 11-14!
Läs mer om Bodagen, Ström och Norra Stallgärdet på lillaedet.se/flyttahitlänk till annan webbplats
Lilla Edets kommun - länk till startsida

Besöksadress: Järnvägsgatan 12, Lilla Edet  Postadress: 463 80 Lilla Edet
E-post: kommunen@lillaedet.se  Telefon: 0520-65 95 00 

www.lillaedet.se är Lilla Edets kommuns offentliga webbplats.  |  Om webbplatsen »   Om cookies »