Lilla Edets kommun - startsida
Publicerad: 2018-06-28
Senast uppdaterad: 2018-06-28

Brännboll, under hökens vingar och annat skoj!

På fotbollsplanen vid Fuxernaskolan spelades det idag brännboll och lektes roliga lekar i den härliga sommarvärmen. Detta var en av sommarens många lovaktiviteter.

Ett tiotal barn deltog i dagens sommarlovsaktivitet som arrangerades av IK Bergaström. Förutom brännboll lektes det med stor entusiasm 1-2-3-rött ljus, under hökens vingar och snappa trasan, som för dagen fick kallas snappa pinnen i brist på trasa. Lekledare var fem feriearbetare anställda av kommunen och IK Bergaström.

Det här var den andra sommarlovsaktiviteten för året som IK Bergaström håller i. Och under den fortsatta sommaren arrangerar de, vid ett stort antal tillfällen, aktiviteter som musikquiz, filmkvällar, minigolf och beachvolleyboll i Ströms slottspark, skattjakt och utekul med olika lekar och sporter. För unga i åldern 12-17 år är fritidsgården också öppen vid ett flertal tillfällen.

– Det är roligt att vara med här och leka. Roligast idag var snappa pinnen. Jag kommer nog vara med hela sommaren, förutom när jag ska åka till mormor och morfar, berättar ett av de deltagande barnen.

Se samtliga sommarlovsaktiviteter som arrangeras runt om i kommunen på lillaedet.se/sommar

Lilla Edets kommun - länk till startsida

Besöksadress: Järnvägsgatan 12, Lilla Edet  Postadress: 463 80 Lilla Edet
E-post: kommunen@lillaedet.se  Telefon: 0520-65 95 00 

www.lillaedet.se är Lilla Edets kommuns offentliga webbplats.  |  Om webbplatsen »   Om cookies »