Lilla Edets kommun - startsida
Publicerad: 2020-12-11
Senast uppdaterad: 2020-12-11

Biblioteken öppnar åter för besök

Kultur- och fritidsnämnden har beslutat att biblioteken i både Lilla Edet och Lödöse öppnar för besök från och med måndag 14 december. Biblioteken återgår då till ordinarie öppettider.

Kom och låna och lämna, men håll ditt besök kort och använd inte biblioteken som en mötesplats. All programverksamhet, som exempelvis kulturevenemang och bokklubbar, är fortsatt inställda. 

Biblioteken erbjuder fortsatt utlämning av reservationer och Take away-service. Utlämning sker vid biblioteken under ordinarie öppettider. Personalen hjälper i dagsläget inte till vid datorerna.

Återlämning av böcker

I Lilla Edet kan du lämna tillbaka böcker i återlämningslådan utanför bibliotekets entré under ordinarie öppettider. Under andra tider på dygnet kan du lämna dina böcker i brevinkastet vid kommunhusets entré. Återlämning av böcker kan göras dygnet runt i återlämningslådan utanför biblioteket i Lödöse.

Med anledning av covid-19 har vi samlat information om bibliotekets tjänster som du kan ta del av hemifrån på en egen sida, biblioteket i coronatid.

Lilla Edets kommun - länk till startsida

Besöksadress: Järnvägsgatan 12, Lilla Edet  Postadress: 463 80 Lilla Edet
E-post: kommunen@lillaedet.se  Telefon: 0520-65 95 00 

www.lillaedet.se är Lilla Edets kommuns offentliga webbplats.  |  Om webbplatsen »   Om cookies »