Lilla Edets kommun - startsida
Publicerad: 2020-11-09
Senast uppdaterad: 2020-11-12

Årets julklapp gynnar lokala företag

Vill ditt företag vara med och kunna ta emot presentkort som delas ut till kommunens anställda innan jul?

En del företag har det tufft just nu. Lilla Edets kommun och Edethus vill gynna och värna om vårt lokala näringsliv och har därför beslutat att julklappen till kommunens alla medarbetare i år blir ett presentkort att nyttja hos lokala företag.

— Det har varit ett tufft år och därför känns det väldigt bra att kommunen har hittat ett ytterligare sätt att kunna värna de lokala företagarna. Detta blir också ett sätt för kommunens anställda att bekanta sig med det lokala näringslivet i Lilla Edets kommun, säger Julia Färjhage, kommunstyrelsens ordförande.

Kan vara produkter eller tjänster

Presentkorten kommer att delas ut till kommunens och Edethus alla anställda kring mitten av december och kortens giltighetstid varar till och med 31 mars 2021. Det rör sig sammanlagt om drygt tusen personer.


— Vi vänder oss till det lokala näringslivet som har något att erbjuda för 325 kronor inklusive moms, som är julklappens värde. Det kan vara produkter eller tjänster. Nu hoppas vi att många företagare anmäler sig så att det finns ett bra utbud att välja bland, säger Kajsa Jernqvist, kommunens näringslivsutvecklare.


Vill du att ditt företag ska kunna ta emot presentkort som kommunanställda löser in hos dig? Anmäl i så fall ditt företag senast 23 november!

Läs mer och anmäl ditt företag att kunna ta emot presentkort.

Lilla Edets kommun - länk till startsida

Besöksadress: Järnvägsgatan 12, Lilla Edet  Postadress: 463 80 Lilla Edet
E-post: kommunen@lillaedet.se  Telefon: 0520-65 95 00 

www.lillaedet.se är Lilla Edets kommuns offentliga webbplats.  |  Om webbplatsen »   Om cookies »