Lilla Edets kommun - startsida
Publicerad: 2021-11-02
Senast uppdaterad: 2021-11-08

Årets julgåva gynnar lokala företag

Vill ditt företag vara med och kunna ta emot ett gåvobevis som delas ut till kommunens och EdetHus medarbetare innan jul?

Lilla Edets kommun och Edethus vill gynna och värna om vårt lokala näringsliv och har därför beslutat att julgåvan till alla medarbetare i år blir ett gåvobevis att nyttja hos lokala företag.

— Pandemin har varit långdragen och det känns väldigt bra att vi har hittat ett sätt att kunna värna de lokala företagarna. Detta blir också ett sätt för våra medarbetare att bekanta sig med det lokala näringslivet i Lilla Edets kommun, säger Julia Färjhage, kommunstyrelsens ordförande.

Kan vara produkter eller tjänster

Gåvobevisen kommer att delas ut till kommunens och Edethus alla medarbetare kring mitten av december och kortens giltighetstid varar till och med 31 mars 2022. Det rör sig sammanlagt om drygt tusen personer.


— Vi vänder oss till det lokala näringslivet som har något att erbjuda för 325 kronor som är julgåvans värde. Det kan vara produkter eller tjänster. Nu hoppas vi att många företagare anmäler sig så att det finns ett bra utbud att välja bland, säger Kajsa Jernqvist, kommunens näringslivsutvecklare.


Vill du att ditt företag ska kunna ta emot gåvobevis som kommunens och Edethus medarbetare löser in hos dig? Anmäl i så fall ditt företag senast 22 november!

Läs mer och anmäl ditt företag att kunna ta emot gåvobevis.

Lilla Edets kommun - länk till startsida

Besöksadress: Järnvägsgatan 12, Lilla Edet  Postadress: 463 80 Lilla Edet
E-post: kommunen@lillaedet.se  Telefon: 0520-65 95 00 

www.lillaedet.se är Lilla Edets kommuns offentliga webbplats.  |  Om webbplatsen »   Om cookies »