Lilla Edets kommun - startsida
Publicerad: 2018-03-23
Senast uppdaterad: 2018-03-23

66 Barbershop – en salong för herrar har slagit upp portarna i Lilla Edet

I torsdags uppvaktades Fadi Ghazali (i mitten på bild), ägare till den nyetablerade herrsalongen 66 Barbershop, av kommunalråden Carlos Rebelo Da Silva och Julia Färjhage samt av FöretagsCentrum Lilla Edet.

Du kanske har sett den nya skylten på Storgatan 19 i Lilla Edet? Nu har 66 Barbershop, en salong främst inritad mot män, slagit upp portarna.

Att skägg har blivit en trend de senaste åren har knappast gått någon förbi. 66 Barbershop är en salong för män där du kan få håret klippt, skägget trimmat eller njuta av en ansiktsbehandling.

 

Inredningen är ny och modern och på hyllorna står hår- och skäggprodukter till försäljning. Ägaren Fadi Ghazali berättar:

 

— Jag vill att kunden ska känna sig 100 % nöjd när han går härifrån. Kvalité är viktigt för mig och jag vill att 66 Barbershop ska bli känd i Lilla Edet för god kvalitet.

 

Lång erfarenhet av yrket

Fadi berättar att han har arbetat som barberare i många år. 2005 öppnade han sin första salong i Libanon, där han ursprungligen kommer ifrån. Den salongen drev han i flera år, men Fadi har också hunnit med att arbeta några år i Afrika, också som barberare. Sedan två år tillbaka har Fadi bott och arbetat i Sverige, då på Salong Sax, som låg i samma lokaler som 66 Barbershop nu ligger. Han har redan kunder som kommer mer långväga från Trollhättan, Skepplanda och Kungälv för att klippa sig och trimma skägget.

 

Vi önskar 66 Barbershop lycka till i Lilla Edet!

 

Läs mer på 66 Barbershops Facebook-sida.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Kammar till skägg pryder väggen som en inredningsdetalj på den trendiga herrsalongen.

Lilla Edets kommun - länk till startsida

Besöksadress: Järnvägsgatan 12, Lilla Edet  Postadress: 463 80 Lilla Edet
E-post: kommunen@lillaedet.se  Telefon: 0520-65 95 00 

www.lillaedet.se är Lilla Edets kommuns offentliga webbplats.  |  Om webbplatsen »   Om cookies »