Kulturprogrammet för september-december är klart

Kollage över medverkade artister, sex foton i ett.

Nu är kulturprogrammet för september-december klart – ta en kik och se vad som passar dig!

Ett litet smakprov på programmet är bland annat konsert med Pepperland, bandet från Göteborg som av The Beatles producent George Martin utsetts till världens bästa Beatlestolkare, jubileumskonsert 65 år med dansbandet Streaplers, Musikcafé Eden med Just as Blue som spelar grassicana och teaterföreställning för barn ”Vem räddar Alfons Åberg” med Boulevardteatern.

Mycket händer i Kulturhuset Eden, men en del aktiviteter sker även på andra platser i kommunen. Här finns något för alla - in och kika i programmet och se vad som passar dig!

Läs programmet som pdf. Pdf, 11 MB, öppnas i nytt fönster.

Tryckt program att hämta

Du är välkommen in att hämta ditt tryckta exemplar av kulturprogrammet på Kulturhuset Eden eller hos Medborgarservice i kommunhuset. I Lödöse finns kulturprogrammet på biblioteket i Lödöse museum.

Och du – alla evenemangen och eventuella tillägg och ändringar hittar du också på lillaedet.se/evenemang Länk till annan webbplats.

Publicerad:

Senast uppdaterad:

Kategori: Uppleva och göra

Kontakt

Senaste nyheterna

  • Ukrainas flagga
  • Ukrainas flagga

  • Är du från Ukraina?

    Från och med 1 juli 2024 gäller nya regler gällande rätten att få svenskt personnummer. Vill du veta vad det innebär för dig som bor i Lilla...
  • En kille och tjej i halvbild utomhus.