OBS! Denna artikel är äldre än sex månader och innehållet kanske inte är aktuellt längre.

Nu lanseras ny kommunkarta

Bilden visar en man och en kvinna som tittar på kartor på skärmar.

Nu lanseras en ny kommunkarta på Lilla Edets kommuns webbplats. På kartan finns information om exempelvis var du hittar vandringsleder, lekplatser, återvinningsstationer och detaljplaner.

– De olika kategorierna av information hittar du genom att klicka i de lager du vill se. Det kan till exempel vara lager för att visa lekplatser eller detaljplaner, säger Jenny Berntsson, GIS-tekniker, Lilla Edets kommun.

Den nya kommunkartan kan användas både på datorer och telefoner.

– Kartan har ett mer modernt och användarvänligt gränssnitt samt nya funktioner och verktyg. Den nyframtagna kommunkartan är en del i Lilla Edets kommuns arbete för att uppnå kommunens mål att kunna erbjuda bättre och effektivare service via digitala verktyg, säger Reza Khalaf Beigi, verksamhetsutvecklare informationssystem/IT.

Publicerad:

Senast uppdaterad:

Kategori: Bygga, bo och miljö

Kontakt

Senaste nyheterna

 • En kvinna och en man

 • Så kan du förhindra en fallolycka

  Välkommen till en kostnadsfri föreläsning där du får enkla tips och råd om hur du kan förhindra att ramla och skada dig.
 • Grafik för Lilla Edetmässan

 • Lilla Edetmässan 19-20 april

  Missa inte Lilla Edetmässan - näringslivsmässan i Lilla Edet där lokala företag och andra aktörer medverkar under två festliga dagar i Ström...
 • Grafik i lila: Näringslivsveckan

 • Näringslivsveckan 19-26 april

  Lilla Edets kommun presenterar Näringslivsveckan 19-26 april - en vecka med vårt näringsliv och kommunens företagare i fokus!