OBS! Denna artikel är äldre än sex månader och innehållet kanske inte är aktuellt längre.

Företagare? Var med i årets äggjakt!

Påskägg i grönt, lila och gult mot vitt underlag

Succén är tillbaka efter några års uppehåll – handlarna i Lilla Edet tillsammans med Företagscentrum bjuder in till äggjakt i kommunen!

Eventet har tidigare år varit oerhört populärt och både barn och vuxna ger sig gärna ut och letar efter gömda ägg runt om i kommunen på skärtorsdagen.

— Det är roligt att så många företag har varit med tidigare! Nu kör vi i gång igen med en ny äggjakt, säger Ylva Laudon, handelsutvecklare, Företagscentrum.

Ta chansen att synliggöra ditt företag lokalt i kommunen under festliga former! Det är roligt när det händer saker i vår kommun. Vill ditt företag anordna någon trevlig aktivitet eller happening i anslutning till äggjakten så är initiativet varmt välkommet!

Läs mer om äggjakten och anmäl ditt företag att delta. Öppnas i nytt fönster.

Sista anmälningsdag är fredag 31 mars.

Publicerad:

Senast uppdaterad:

Kategori: Näringsliv och arbete

Kontakt

Senaste nyheterna

  • En kvinna och en man

  • Så kan du förhindra en fallolycka

    Välkommen till en kostnadsfri föreläsning där du får enkla tips och råd om hur du kan förhindra att ramla och skada dig.
  • Grafik för Lilla Edetmässan

  • Lilla Edetmässan 19-20 april

    Missa inte Lilla Edetmässan - näringslivsmässan i Lilla Edet där lokala företag och andra aktörer medverkar under två festliga dagar i Ström...
  • Grafik i lila: Näringslivsveckan

  • Näringslivsveckan 19-26 april

    Lilla Edets kommun presenterar Näringslivsveckan 19-26 april - en vecka med vårt näringsliv och kommunens företagare i fokus!