Näringslivsveckan - en vecka med näringsliv och företagande i fokus

Grafik, orange, näringslivsveckan

Nu är Näringslivsveckan tillbaka! 3-7 oktober sätter vi ljus på kommunens näringsliv och företagare!

Att företag trivs i Lilla Edets kommun är viktigt. 85 procent av det värde som produceras i Göteborgsregionen kommer från den privata sektorn och 4 av 5 nya jobb i Lilla Edets kommun skapas i småföretag. Därför är företagandet ett så prioriterat område för oss att arbeta med!

Aktiviteter och nyheter under veckan

Under Näringslivsveckan anordnar Företagscentrum och kommunen tillsammans ett flertal aktiviteter. Veckan tjuvstartar 1 oktober med den populära höstmarknaden i centrala Lilla Edet, där lokala utställare erbjuder närproducerade matvaror som korvar, honung, äppelmust, sylt, choklad och mycket mer. Många butiker i Lilla Edet har extraöppet och erbjudanden under marknadsdagen. Veckan bjuder vidare på lunchmöte med Svenskt Näringsliv med samtal kring företagsklimatet och en byggfrukost för bygg- och hantverksföretag. Företagscentrum och företagare från kommunen deltar i en näringslivsdag för hela Göteborgsregionen, Företagscentrum och kommunalråd gör företagsbesök runt om i kommunen, ett nytt nummer av nyhetsbrev Näringsliv ges ut och kommunstyrelsens arbetsutskott besöker Essity. Och mer därtill!

Varje dag kommer du att hitta spännande nyheter som är intressanta för dig som är företagare eller nyfiken på näringslivsfrågorna i kommunen!

Läs mer och håll utkik på lillaedet.se/naringslivsveckan

Publicerad:

Senast uppdaterad:

Kategori: Näringsliv och arbete

Kontakt

Senaste nyheterna

  • En blå västtrafikbuss kör på en gata en mulen höstdag.
  • Kollage med Marcus Birro, Alban Faust och Annelie Pompe

  • Vinterns kulturprogram!

    Nu kan du ta del av vinterns kulturprogram! Här hittar du ett brett och varierat utbud av olika kulturaktiviteter.
  • Två pojkar i skolåldern gör busiga grimaser.