Lilla Edets kommun - startsida
Publicerad: 2013-09-03
Senast uppdaterad: 2013-09-12

Är du intresserad av att läsa en yrkesutbildning?

Nu finns det sökbara yrkesutbildningar anordnade på ett antal olika orter inom Göteborgsregionen. Samarbetsavtalet mellan 13 kommuner inom regionen gör det möjligt för dig att söka vissa yrkesutbilningar via GRvux, GRlär och GRsfi.

GRvux


Riktar sig till dig som har behov av att byta yrkesbana, saknar gymnasieutbildning eller vill komplettera din yrkesutbildning.
Sök efter utbildningar som är sökbara och erbjuds just nu av GRvux. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

ANSÖKNINGSPERIODEN ÄR 26/8 - 16/9 2013!
KURSSTART 21 OKTOBER!

GRlär


Vill du lära dig ett yrke genom att vara på en arbetsplats? Då kan du lära dig ett yrke genom att gå en lärlingsutbildning på gymnasial nivå. Du får yrkeserfarenhet samtidigt som du utbildar dig.

Ansökan:
Dessa utbildningar startar kontinuerigt, kontakta den anordnarkommun där du är intresserad av att gå lärlingsutbildning för att höra när deras lärlingsutbildning startar.
Här kan du söka efter utbildningar på GRlär Öppnas i nytt fönster.

GRsfi


GRsfi är ett samarbete mellan Göteborgsregionens kommuner och erbjuder utbildningar på sfi nivå med inriktning mot olika branscher och yrken.

Sökbara utbildningar just nu:
Yrkesutbildning med språkstöd inriktning kock/storhushåll. Utbildningen kommer att starta den 30 september i Stenungsund. Sista ansökningsdag är 10 september. Läs mer om utbildningen och gör din ansökan här Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Studie- och yrkevägledare


Kontakta vår studievägledare Jennie Ivarsson om du är intresserad av någon av yrkesutbildningarna. Hon hjälper dig med vägledning och att göra en anmälan.
Mejl: Jennie.Ivarsson@lillaedet.se
Telefon: 0520-659704
Lilla Edets kommun - länk till startsida

Besöksadress: Järnvägsgatan 12, Lilla Edet  Postadress: 463 80 Lilla Edet
E-post: kommunen@lillaedet.se  Telefon: 0520-65 95 00 

www.lillaedet.se är Lilla Edets kommuns offentliga webbplats.  |  Om webbplatsen »   Om cookies »