Lilla Edets kommun - startsida

Medborgarservice

Medborgarservice finns i kommunhusets entré och erbjuder en samlad samhällsservice under ett och samma tak. Vi hjälper dig att finna det du söker eller lotsar dig till rätt person oavsett om du besöker oss som kommuninvånare, företagare, turist eller på annat sätt vill komma i kontakt med kommunen.

I Medborgarservice kan du söka information via datorer och läsa dagstidningar. Det finns också möjlighet att kopiera, scanna och skriva ut mot en avgift som betalas med kort eller Swish.

Här kan du även mot en deposition låna elcykel, energimätare och värmekamera. Du kan också låna märkverktyg för att märka stöldbegärlig egendom.

Medborgarservice handlägger föräldraskapsärenden. Vi är även utgivningskontor för SITHS e-ID Länk till annan webbplats., så kallade eTjänstekort.


Om du vill lämna post till kommunen utanför kontorstid, så finns ett postinkast utanför kommunhusets entré.

Samarbete med polisen

Kommunen har ett samarbete med polisen som gör att Medborgarservice har möjlighet att lämna ut polisens blanketter, broschyrer samt ta emot handlingar. På datorerna i entréhallen kan du också göra anmälningar på polisens webbplats.

Det går också att lämna in hittegods till Medborgarservice. Kontakta oss gärna på telefon innan du kommer in med godset. Kontaktuppgifter hittar du i högerspalten.

Mobilt poliskontor utanför kommunhuset på onsdagar

Varje onsdag mellan kl. 10-14 besöker ett mobilt poliskontor Lilla Edet. Kontoret är en polismärkt husbil som står parkerad utanför entrén till kommunhuset. Hit kan du vända dig om du utsatts för brott, har frågor eller vill lämna tips.

Mobila poliskontoret finns inte på plats röda dagar och kan omprioriteras vid exempelvis större händelser.

Senast uppdaterad: 2021-08-24
Sidansvarig: Julia Domby
Banner - tyck till om vår verksamhet (klicka här)
Lilla Edets kommun - länk till startsida

Besöksadress: Järnvägsgatan 12, Lilla Edet  Postadress: 463 80 Lilla Edet
E-post: kommunen@lillaedet.se  Telefon: 0520-65 95 00 

www.lillaedet.se är Lilla Edets kommuns offentliga webbplats.  |  Om webbplatsen »   Om cookies »